![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
URME DE PAĆI PE NISIP !
Ăntr-o noapte, un om a avut un vis. A visat cÄ mergea de-a lungul unei plaje, ĂźmpreunÄ cu DUMNEZEU. Pe cer â fulgerauâ scene din viaĆŁa sa. Pentru fiecare scenÄ, observa douÄ rĂąnduri de urme de paĆi pe nisip ; unele aparĆŁinĂąndu-i lui, iar altele ale lui DUMNEZEU. CĂąnd ultima scenÄ din viaĆŁa lui a â fulgeratâ Ăźn faĆŁa sa, a privit Ăźnapoi la urmele lÄsate. A observat cÄ, de multe ori, de-a lungul cÄrÄrii vieĆŁii sale, era un singur rĂąnd de urme. A mai remarcat, de asemenea, cÄ aceasta se ĂźntĂąmpla Ăźn cele mai rele Ći triste momente ale vieĆŁii sale. Acest lucru l-a frÄmĂąntat cu adevÄrat Ći l-a Ăźntrebat pe DUMNEZEU : â De ce ? â. -â Doamne, ai spus cÄ, din momentul Ăźn care am decis sÄ te urmez, Vei merge alÄturi de mine tot drumul, dar am observat cÄ, pe durata celor mai grele timpuri Ći necazuri din viaĆŁa mea, existÄ doar un singur rĂąnd de urme. Nu ĂźnĆŁeleg, de ce atunci cĂąnd aveam mai multÄ nevoie de Tine, Tu m-ai pÄrÄsit ?â. DUMNEZEU i-a rÄspuns : â PreĆŁiosul, preĆŁiosul meu copil. Te iubesc Ći nu te voi pÄrÄsi vreodatÄ !. Ăn momentele tale de Ăźncercare Ći de suferinĆŁÄ, cĂąnd tu ai vÄzut un singur rĂąnd de urme, EU te purtam pe tine Ăźn spate !â Dumnezeu sÄ vÄ ajute Ăźn toate ĂźncercÄrile !!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Purtarea de grija, in mod permanent, a Lui Dumnezeu fata de om.
|
|