Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2011, 10:07:01
readyfile readyfile is offline

Data înregistrării: 05.09.2010
Implicit Urme de pasi pe nisip !

URME DE PAƞI PE NISIP !
Într-o noapte, un om a avut un vis. A visat că mergea de-a lungul unei plaje, ümpreună cu DUMNEZEU. Pe cer „ fulgerau” scene din viaƣa sa. Pentru fiecare scenă, observa două rñnduri de urme de paƟi pe nisip ; unele aparƣinñndu-i lui, iar altele ale lui DUMNEZEU.
Cñnd ultima scenă din viaƣa lui a „ fulgerat” ün faƣa sa, a privit ünapoi la urmele lăsate. A observat că, de multe ori, de-a lungul cărării vieƣii sale, era un singur rñnd de urme.
A mai remarcat, de asemenea, că aceasta se üntñmpla ün cele mai rele Ɵi triste momente ale vieƣii sale.
Acest lucru l-a frămñntat cu adevărat Ɵi l-a üntrebat pe DUMNEZEU : „ De ce ? ”.
-„ Doamne, ai spus că, din momentul ün care am decis să
te urmez, Vei merge alături de mine tot drumul, dar am observat că, pe durata celor mai grele timpuri Ɵi necazuri din viaƣa mea, există doar un singur rñnd de urme. Nu ünƣeleg, de ce atunci cñnd aveam mai multă nevoie de Tine, Tu m-ai părăsit ?”.
DUMNEZEU i-a răspuns : „ Preƣiosul, preƣiosul meu copil.
Te iubesc Ɵi nu te voi părăsi vreodată !. În momentele tale de üncercare Ɵi de suferinƣă, cñnd tu ai văzut un singur rñnd de urme, EU te purtam pe tine ün spate !”

Dumnezeu să vă ajute ßn toate ßncercările !!!!!!

Reply With Quote
Vechi 10.07.2011, 14:32:48
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Purtarea de grija, in mod permanent, a Lui Dumnezeu fata de om.
Reply With Quote
Răspunde