![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci greutati peste greutati.Mama are operatie de facut,trebuie sa faca ,sufera de ceva si vreau sfaturi cum ,ce,unde,cand.Intelegeti voi.Sunt pregatit,am credinta in suflet,mai puternica ca acum nu a fost niciodata credinta.Rugati-va pentru mama va rog.Ma duc la duhovnic maine etc.Mi-e frica sa nu pateasca ceva in operatie etc.
![]() ![]() ![]() Fiti alaturi de mine ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pace si multa bucurie !
|
||||
|
||||
![]()
Curaj Alin, Dumnezeu nu lasa oamenii la greu, fii optimist si stai alaturi de mama ta. Daca tu esti puternic, ea va fi la randul ei puternica in lupta cu boala. Nu trebuie sa-i dai ei niciun motiv de ingrijorare, ea te simte foarte bine, stie cand esti deznadajduit, iar atunci si ea se intristeaza, deci capul sus, mai multa incredere , totul se va rezolva. Sa stii ca valoarea unui om se masoara dupa greutatile prin care a trecut, pentru ca incercarile te calesc si te intaresc, iar tu Aline, ai aceasta putere in tine, trebuie doar sa crezi. Dumnezeu sa-i dea sanatate mamei tale si sa o ajute sa treaca cu bine peste operatie!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa o treci si la maslu, Aline. Daca poate, sa se spovedeasca si sa se impartaseasca! Roaga-te pentru ea inb timpul operatiei! Poti spune paraclisul Maicii Domnului!
|
|||
|
|||
![]()
eu n-am intels... cum,ce,unde,cand e operatia?
Last edited by GLAdoS; 10.08.2011 at 21:19:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-e frica...ma nelinisteste...nu e ceva foarte foarte grav.Dar poti in ziua de azi sa mori in orice clipa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum o cheama pe mama ta?
In orice carte de rugaciuni exista o rugaciune numita "rugaciune pentru bolnavi". Citeste-o si roaga-te din tot sufletul tau, cu toata crediinta ta. Gandeste-te ca daca Dumnezeu l-a inviat pe Lazar din morti (dupa ce era deja mort; dupa ce, pentru mintea omului necredincios, "iremediabilul" deja se produsese), atunci cu atat mai mult o poate tine pe mama ta in viata si sa nu pateasca nimic. Frica aia pe care o simti e o ispita, e de la ala rau care incearca sa tulbure sufletul si sa confuzioneze mintea cu indoieli si intrebari. Incearca sa le respingi (gandurile ispititoare, tulburatoare), identificandu-le ca ispite si hotarandu-te sa nu le cedezi si cerandu-i Lui Dumnezeu sa te ajute sa nu te tulburi, ci sa tinzi spre mila si dragostea lui Dumnezeu care v-a facut pe amandoi (si pe tine si pe mama ta); deci daca v-a facut pe amandoi din dragostea Sa, atunci sigur nu vrea sa va piarda, ca nu are pe nimeni de pierdut. Tine mintea si sufletul tau spre Dumnezeu in rugaciune. O sa postez aici rugaciunea pt bolnavi din cartea de rugaciuni. Sper ca si tu sa-ti amintesti si sa te rogi, la randul tau, atunci cand vei intalni un om bolnav in jurul tau, si pentru acela, asa cum sper ca si pentru mama ta se vor ruga cat mai multi dintre noi. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistit, o sa fie bine. Totul e sa ai incredere in Dumnezeu, sa te rogi sa fie alaturi de mama tata si de doctorii care o vor opera.
Citeste si acatistul Sfantului Ioan Rusul. Succes! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti cumva suparat/a pe mine? |
|
|||
|
|||
![]()
Rugati va si Sfantului Gheorghe!el m a jutat sa trec de ultima operatie pt k am avut hemoragie puternica si era sa mor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|