![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Este Ilie Tesviteanul ortodox?
|
|
|||
|
|||
![]()
Crezi ca ai mai multe sanse sa starnesti un scandal decat incercarea cu Sf. Taine? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Bunule Dumnezeu, daca pe siteul acesta sunt oameni neortodocsi ce impersoneaza ortodocsi, iarta lor pacatele acestea si fa-i sa treaca la ortodoxie si sa lupte pentru ortodoxie. Ajuta-i sa duca in randul ortodocsilor de 10 ori mai multi oameni decat au smintit plus un miliard plus cat vrea IIsus si sa fie fortati sa se mantuiasca pentru eternitate. Amin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai aici ii tot șpilul ! :-))
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite, daca stii cum sa te mantuiesti, crezi ca e suficient? Daca trebuie sa mergi de la mantuire de la A la B crezi ca poti singur , chiar si daca ingerul cazut ridica baricade pe drum?
Daca te forteaza Dumnezeu, eu cred ca rezultatul e mai sigur. Poate totusi o alta formulare ar fi mai buna. Ca de exemplu ... nu stiu, ma mai gandesc |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu a dat omului liberul arbitru, care s-a manifestal când acesta (omul, evident) a ales să încalce singura poruncă pe care o avea de la Creator.
De ce crezi tu, spre_rasarit, că acum Dumnezeu va FORTĂ (încălcând astfel liberul arbitru pe care El, în înțelepciunea Lui ni l-a dat) pe cineva? Încearcă te rog un răspuns.
|
||||
|
||||
![]()
Reformulează mai clar întrebarea și poate vei reuși să menții cald topicul.
|
|||
|
|||
![]()
Este un.....sfînt....Cred că ajunge!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ilie | The_Fallen | Din Vechiul Testament | 61 | 04.03.2016 20:03:55 |
Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 13:13:45 |
La Multi Ani ILIE! | Melissa | Generalitati | 0 | 20.07.2011 09:30:28 |
Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi | Lumi79 | Nunta | 2 | 05.01.2007 14:05:29 |
|