![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu folosesc un laptop Apple -- MacBook, alb. Sunt foarte multumita de el, l-am cumparat la sfarsitul lui octombrie. Inainte aveam tot un laptop, HP, pe care i l-am dat mamei mele, si de care am fost tot multumita.
|
|
|||
|
|||
![]()
:) eu folosesc un calculator vechi pe care mi l-a facut fratele meu cadou, ca nu aveam bani sa imi cumpar. sunt foarte multumita de el si il prefer notebook-ului Toshiba al sotului meu!
|
|
|||
|
|||
![]()
ah, am uitat sa spun ca e un no name!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce sens are topicul asta????
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu prefer sa lucrez pe un laptop gateway cam vechi din 1988 dar pentru ca este facut special pentru microsoft pentru birourile lor este mai performant decat cea ce se gaseste de obicei in romania nu il dau pentru compiuterul meu nou din2007 nici cum.
|
|
|||
|
|||
![]()
wowww..cred ca vei avea mai mult succes daca vei intreba ce fel de prezervative folosim ce arome:cool:femeile ce desuuri fine...s.am.d.p..de fapt cui ii pasa?ce rost are intrebarea?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai pe cine intereseaza, raspunde, pe cine nu, nu. Simplu
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am dat o caruta de bani pe calculatorul meu acum vre-o doi ani,am vrut sa fie mare si tare,cu memorie destula,LCD,full,etc....acum a devenit o banalitate,asa ca nu merita sa dai bani multi pe aparaturi,lucruri care sunt pandite cel mai frecvent de uzura morala.
Daca as sti cum sa atasez o fotografie l-as arata,ca am facut ceva instantanee cu puii mei care se tot cocoata pe birou,cand nu sunt la calculator,si-l butoneaza de-i sar capacele...dar stiu ei ce fac,nu asa la intamplare. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate Noesis este pasionata de domeniul IT, asa ca de ce sa nu o lamurim si pe ea? :)
Calculatorul meu este unul normal, no name, pentru ca a fost achizitionat si ansamblat pe componente, adica mai multi producatori la un loc, dar imbinate astfel incat sa existe compatibilitate intre componente, fiind mult mai avantajos calitate/pret. Sistemul are toate piesele de o performanta medie, astfel incat pot rula orice aplicatie la momentul actual. |
|
|||
|
|||
![]()
SI AL MEU E PENTIUM iv,NA!SI AM DOUA,SIC!!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Internetul / jocurile pe calculator | mekahekaleka | Generalitati | 2 | 13.01.2013 13:47:02 |
Jocuri pe calculator? | Glamorous_witch | Generalitati | 52 | 28.01.2012 09:34:39 |
Jocurile de calculator shi problemele mele... | Silencer | Generalitati | 88 | 04.09.2010 23:04:10 |
legat de emoticonurile pe care le folositi | annajanette | Generalitati | 5 | 12.07.2010 03:00:01 |
Dependenta de calculator | irinarb | Generalitati | 40 | 08.06.2009 14:46:37 |
|