![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In acest post ,sa discutam despre lucruri ce nu isi au locul in Biserica.
De exemplu pentru o persoana sa fie inmormantata trebuie sa fie platita acea taxa;Unii preoti cer donatii si apoi folosesc banii in cu totul alte scopuri,etc. Feel free to discuss. Last edited by Odinsson; 16.01.2012 at 09:53:40. |
|
|||
|
|||
![]()
adică hai să mai bârfim un pic, că ne plictisim...
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar deloc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ba exact asa. De ce este relevant? Sunt chestii pe care le cunosc multi. Cu ce ne ajuta sa stim ca sunt departe de Hristos unii clerici?
|
|||
|
|||
![]()
Atunci care-i scopul? Vorbim așa, la modul general, din auzite? Să spunem lucruri de genul: „Ați auzit ce-a făcut cutare preot? Cum cheltuie el banii oamenilor...” Nu e asta bârfă? Chiar de ar veni cineva cu dovezi. Care e folosul discutării lor aici? Vom îndrepta ceva? Sau poate vom reuși doar să sporim imaginea negativă proiectată de multe ori nedrept asupra preoțimii. Spun asta din cauză că personal am cunoscut destul de mulți preoți care își fac treaba cu dăruire și conștiinciozitate.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu înțeleg, cum ați vrea: să fie gratis ? Și cheltuielile bisericii, cine să le plătească ? Adică de unde credeți dv că vin banii pentru lumină, căldură, telefon, benzină, covoare, odoare, etc, etc ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exmplu vine un preot acasa la mine,sa sfinteasca casa si el isi insala nevasta.Ce valoare are? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ,dar mie mi se pare o nesimtire in fata omului ca Biserica nu inmormanteaza de exemplu daca nu e platita taxa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunteți credincios ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da in cred in Dumnezeu,dar nu il vad neaparat cum il vede majoritatea.Cred in ce ne invata:iubire,respect,etc.
Pentru mine religia e ca si politica ,cu bune si rele. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 13:31:46 |
problemele noastre + problemele altora = un ocean de probleme | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 11 | 07.06.2012 09:49:48 |
Despre problemele tinerilor | Laura19 | Generalitati | 1 | 21.07.2011 12:43:15 |
Jocurile de calculator shi problemele mele... | Silencer | Generalitati | 88 | 04.09.2010 23:04:10 |
|