![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua, zilele trecute am gasit pe strada o fata pe care o voi duce in valea plopului. Din pacate nu am un mijloc de transport asa ca m-am gandit sa va cer ajutorul. Am putea strange chiar si alimente necesare pentru copii de acolo. Noi am vrea sa plecam chiar luni, sper sa se stranga cat mai multi oameni cu suflet mare. Multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua, sunt din bucuresti. Incerc sa fac rost de un mijloc de transport pentru a o duce pe fata in valea plopului. Am strans cateva hainute si alimente pentru copii de acolo. Dumneavoastra cu ce ne-ati putea ajuta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca sunt mai multe materiale, incarcatura fiind prea mare pentru un autoturism. Ar trebui ceva mai mare, de ex. o dubita?
|
|
|||
|
|||
![]()
E bine să dai un telefon înainte, totuși, mai ales dacă vreți să le duceți ceva. Întreabă ce au nevoie, sau du niște lucruri pe care fata de care ai scris le-ar putea folosi (cum ar fi haine de schimb, articole de igienă).
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, din pacate nu este nevoie de o dubita, am reusit sa srrang cativa litri de ulei, faina si zahar; cateva perechi de blugi, bluze. Avem nevoie de un autoturism si bani pentru benzina. Poate vi se pare absurd ca ma agit asa aiurea, dar imi doresc ca de pasti fata sa fie acolo.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este deloc aiurea, e foarte bine ce faci. Poate se va găsi cineva cu mașină și poate vei reuși să strângi și niște bani. Domnul să-ți ajute în tot lucrul bun!
|
|
|||
|
|||
![]()
Urmariti va rog mesageria privata.
|
|
||||
|
||||
![]()
E laudabila initiativa d-voastra, dar sper ca v-ati informat inainte cui ii apartine fata, daca are parinti, daca a fugit de acasa, dintr-un centru de plasament etc. La Valea Plopului sunt multi copii din familii defavorizate, care stau temporar acolo, cu acordul parintilor.
Last edited by ioanna; 10.04.2012 at 07:36:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E asa simpluu,trebuie doar sa iesi din lene ,si sa vrei ,si sa ti se iveasca astfel de probleme sociale ,si sa stii ce sa faci...:) totusi,parca nu e asa simplu... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incendiu la asezamantul de la Valea Plopului | Veniamin | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 17.12.2011 21:08:01 |
Copiii din Valea Plopului | Florin-Ionut | Generalitati | 34 | 05.03.2011 15:01:27 |
2% pentru copiii de la Valea Plopului | gigelchiazna | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 04.10.2009 20:12:07 |
2 % catre Aosiatia Provita Valea Plopului | georgeval | Generalitati | 3 | 30.03.2009 21:11:32 |
2 % din impozit pt copiii de la Valea Plopului | florina.stan | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 07.01.2009 21:16:46 |
|