![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit mai multe pe net, nu ma incanta, adica sunt lucruri pe care nu le fac.Am 17 ani, poate ma ajuta cineva cu o lista pentru varsta mea, poate sunt unele lucruri de care nu stiu si vreau sa ma pregatesc ca azi ma duc la spovedit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfătuiește-te cu duhovnicul la care mergi, să-ți reomande el un îndreptar de spovedanie. Oricum, el te va ajuta pentru început să-ți vezi păcatele. De un singur lucru trebuie să ții cont: să fii sinceră și să spui adevărul, nu pentru duhovnic, ci pentru tine și ajutorul tău. Mărturisirea o faci în fața lui Dumnezeu, duhovnicul fiind doar un martor al mărturisirii tale.
Last edited by ovidiu b.; 12.08.2015 at 13:16:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa e cel mai bine, orice altceva va duce la discutii sterile si fara utilitate duhovniceasca care mai sunt pe vreo 2 topice.
|
|||
|
|||
![]()
Pai eu ma duc azi sa ma spovedesc si nu stiu ce sa zic.Voiam doar niste sfaturi ca poate preotul imi recomanda un indreptar pentru data viitoare.
P.S: Sunt baiat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://sfantulpolicarp.com/Indreptar...im-Mandita.pdf |
|
|||
|
|||
![]()
Du-te fără nici o frică că nu vei ști ce să spui...spune-i preotului exact același lucru: părinte nu știu ce să vă mărturisesc și el cu siguranță te va ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost, a fost totul bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Slavă Domnului!
Se pare că te-a primit părintele și așa nepregătit și fără un îndreptar de spovedanie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pe raspunderea ta.Asa ca nu pielea preotului este la bataie ci pielea mireanului.Ca indreptarul de spovedanie este dedicat mirenilor si nu preotilor. |
|