Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.01.2013, 23:01:04
bratumatei bratumatei is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.10.2010
Implicit antihristul va fi un lider evreu de genul de mai jos

http://www.acum.tv/articol/62221/
http://www.csmonitor.com/var/ezflow_...t_full_600.jpg
http://mobile.france24.com/en/201212...rightwing-star

Last edited by bratumatei; 18.01.2013 at 23:31:24.
Reply With Quote
Vechi 19.01.2013, 16:51:11
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

care este rostul acestei postari?
Reply With Quote
Vechi 21.01.2013, 20:51:31
Junior Member

Implicit

E raspuns la intrebarea unui utilizator al sitului. Utilizatorul a pus intrebarea drept comment la sf unui articol. Eu i-am raspuns si aveam optiunea de a afisa in cadrul forumului. Am afisat-o pt ca ma intreb cine impartaseste aceeasi opinie cu mine
Reply With Quote
Vechi 21.01.2013, 21:56:09
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

in primul rand, asta se intampla pe toata planeta(vezi Grecia de exemplu). Si s-a mai intamplat in istorie fenomenul(al doilea razboi mondial).

P.s.: uita-te la fata fata lui. chiar are mecla de dictator planetar?
Vechi 21.01.2013, 22:02:06
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

avem un candidat nou?
nu-i bai, mai adaugam unul, ca lista-i deja lunga.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Antihrist

cand acela va veni, crestinii cu siguranta il vor identifica. Ca Domnul nu ii va lasa in ratacire.
Pana atunci...privegheati si va rugati, ca nu stiti ziua nici ceasul....

P.s. nu-i asta, stai linistit.
Nu pusca...are peste 40 de ani(nu 30), are frati,(deci nu e singur) e nascut in cadrul unei familii(deci nu dintr-o mama singura).E insurat si are si patru copii.
Singurul element comun e ca e din N israelului, unde a locuit tribul lui Dan.
trebuie asteptat altul, mai frumos....

Last edited by lore86; 21.01.2013 at 22:17:11.
Reply With Quote
Vechi 21.01.2013, 23:15:51
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Sursa wikipedia:

După 11 septembrie, Osama bin Laden și Saddam Hussein, au candidat și ei la acest titlu infam, având drept contracandidat serios pe George W. Bush.[5] Alții, dimpotrivă, au indicat pe Javier Solana.[6]
Henry Kissinger, vinovat de nimic altceva, decât că a fost un diplomat notoriu, evreu neamț american, a fost și el „depistat” ca Antihrist, printr-o complicată socoteală numerologică a numelui lui. Dacă A=6, B=12, C=18, etc, atunci, K+I+S+S+I+N+G+E+R=666. Nici Bill Gates n-a fost cruțat. Pentru ca ironia să fie totală, numele lui în cod ASCII (Bill Gates III) însumează 666. Ba chiar și programele lui, Windows96 și MS-DOS 5.21 au fost făcute, prin aceleași metode,[7] să dea 666, iar WWW (World Wide Web) citit evreiește (vav, vav, vav) ar fi de asemenea 666.[8]
Numele lui Napoleon a fost, de asemenea, candidat la titlul de Antihrist, ca dușman al vechiului regim, ca dictator și cu sonoritate apropiată de Apollyon din Apocalipsa 9.[9] Iosif Stalin a avut, printre altele, și această notorietate. Alți candidați moderni la titlul de Antihrist au fost Prințul Charles de Wales,[10] Sam Walton (proprietar al magazinelor Wal-Mart și președintele Clubului Rotary), cântărețul John Lennon din grupul Beatles, președintele Nelson Mandela, Al Gore,[11] Uniunea Europeană (EURO = 666 în cod ASCII). Atât de mult s-a abuzat de numărul 666, preluat până și de formații heavy metal, încât reacția superstițioasă față de acest număr a căpătat o denumire tehnică, derivată din denumirea greacă a numărului: hexakósioi-hexékonta-hexafobia.
O teorie a conspirației pune nașterea lui Antihrist în legătură cu scenariul Christos-Magdalena, din cărțile Holy Blood, Holy Grail și Codul lui Da Vinci, scenariu considerat de unii ca fiind o înșelăciune folosită de societăți secrete pentru a promova pe viitorul lor rege merovingian pe scena lumii. Ziarul de orientare scientologică The Epoch Times a afirmat că fiara Apocalipsei este Partidul Comunist Chinez.[12]
Spectrul lui Antihrist a fost adesea văzut în interiorul lumii creștine. Protestanții l-au văzut la Roma, aflându-i imaginea în pretențiile Papalității.
Catolicii, la fel de natural, au văzut pe Antihrist la Wittenberg și peste tot unde intra protestantismul. Nu puțini văd astăzi umbra lui Antihrist în ecumenism.

nota: mi se pare tare faza cu ASCII.
Vechi 22.01.2013, 00:07:48
Junior Member

Implicit

Multumesc pt raspunsuri.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2014, 12:26:39
antoniap
Guest

Implicit

Mai intai trebuie sa i se pregateasca in mod meticulos calea. Toti oamenii trebuie sa fie monitorizati:
http://atitudini.com/2013/04/profeti...ului-fragment/

Inca mai putem intarzia putin acele vremuri:
http://www.apologeticum.ro/2014/06/p...re/#more-36819
Reply With Quote
Vechi 04.06.2014, 13:20:41
Lucian494 Lucian494 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.05.2014
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Mai intai trebuie sa i se pregateasca in mod meticulos calea. Toti oamenii trebuie sa fie monitorizati:
http://atitudini.com/2013/04/profeti...ului-fragment/

Inca mai putem intarzia putin acele vremuri:
http://www.apologeticum.ro/2014/06/p...re/#more-36819
Calea este pregătită, nu uita că toți suntem monitorizați, toți suntem trecuți într-o evidență undeva, te duci la primărie îți scrie Numele și Prenumele în Pc și deja afla o multitudine de date despre tine.

Cît despre întârzierea vremurilor, eu unul să fiu sincer nu aș vrea să întîrzii, dimpotrivă vreau să grăbesc venirea sfărșitului și a Mîntuitorului și singurul mod prin care pot face lucrul ăsta este să vestesc Evanghelia pentru că doar în momentul în care Evanghelia va fi auzită de orice om atunci va veni sfîrșitul.

Să analizăm puțin cîteva scene din Apocalipsa.

În primul rînd avem Cele 7 Biserici. Mulți spun că acele învățături au fost doar pentru acele Biserici din vechime DAR dacă analizăm ce le spune Isus vedem că se potrivesc exact și Bisericilor din zilele noastre.

După avem cei patru călăreți...la fel și aici puțină confuzie Călărețul alb reprezintă Pace, cel Roșu Război, cel Negru o perioadă de criză și sărăcie, iar Cel Gălbui moarte, acum uitați-vă de-a lungul Istoriei cîți astfel de călăreți au trecut? Este cu neputință să spunem exact cînd își vor termina lucrarea. Ca să determinăm exact trebuie să citim în continuare unde Ioan ne scrie despre un mare cutremur de Pămînt, O mare eclipsă solară, Luna trebuie să devină roșie ca sîngele etc etc vedem că și aceste lucruri s-au întîmplat...la fel și căderea stelelor, probabil ați văzut o ploaie de meteoriți.... ce rămîne încă neobservat este în legătură cum împărații pămîntului și cu munții care se mută din loc.

Eu cred că același lucru se întâmplă și cu antichrist...apar multe confuzii în privința lui..acu nici eu nu vreau să spun nimic pentru că nu am ce să zic despre el însă nu cred că va fi o întrupare a lui, el lucrează prin oameni, prin biserici care se depărtează de Legea lui Dumnezeu și credința în Isus etc etc..
Reply With Quote
Vechi 04.06.2014, 19:51:32
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Daca autorul Apocalipsei ar fi vazut in ce hal, incult in cel mai bun caz, au ajuns sa fie masacrate viziunile profetice si semnificatiile limbajului apocaliptic, dadea foc insulei Patmos si pleca-n lume unde vedea cu ochii disperarii.Ceea ce trebuia sa fie o carte a sperantei a ajuns anticamera pentru toata paranoia timpurilor moderne, cu toti nebuni calare pe viziuni schimonosite si intunecate. In aceast context imi vine sa-i dau dreptate unui epigramist care spunea : ,,Nu m-am trezit de trei decenii/Beau si la bine si necaz/Dar daca dorm, mai am vedenii/Ca vad sfarsitul lumii treaz" :)
Reply With Quote
Răspunde