![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta se vrea o data fixa comuna pentru Pasti.
Catolicii ar putea sa cedeze pentru prima oara si sa aleaga data de Pasti cea in care trimite Dumnezeu Lumina Sfanta la Jerusalim. Oricum credinciosii catolici au si ei medii de informare si nu mai sunt ca si acum 200 de ani in negura. De ce tot timpul ne pun ei degetele noastre la mengina ca noi sa cedem? nu am prea inteles. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dimpotrivă, lumina o trimite Dumnezeu atunci când patriarhul Ierusalimului intră și se roagă în Sfântul Mormânt, în timpul slujbei de Înviere, care este prestabilită.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De atunci acest "Fenomen electric" se repeta. El este ingaduit de Dumnezeu la o data anume. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.librariasophia.ro/carti-L...p-so-8330.html
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea sa se realizeze cu brio ,,unitatea credintei", dar lumina sfanta sa nu mai coboare! Pur si simplu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Oare data să fie determinantă pentru sfânta lumină? Sau rugăciunile Bisericii, în speță ale Patriarhului? Dacă slujba de la Ierusalim s-ar ține la o altă dată, lumina ar continua să vină la data obișnuită, crezi?
|
|||
|
|||
![]()
Asta am spus si eu. Sfanta Lumina vine cand se roaga Patriarhul Ierusalimului. Am spus doar ca Patriarhia Ierusalimului ramasese la vechiul calendar si Sfanta Lumina venea atunci, in timp ce romanii aveau Pastele dupa noul calendar.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mă bucur că împărtășim aceeași părere.