![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bună...Dacă sunt la menstruație nu mă pot spovedi? Fără împărtășanie.doar spovedanie
|
|
|||
|
|||
![]()
Te poti spovedi. Dar ii spui si parintelui ca esti in perioada lunara, poate va alege sa te spovedeasca in tinda sau in curtea bisericii.
Last edited by crinrin; 26.05.2016 at 17:32:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, sigur ca te poti. In camera de spovedanie, in strana sau unde te pune preotul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Camera de spovedanie, unde te pune preotul, cum adica ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica unde te invita. Bisericile mari au camera pentru spovedanie, iar in cele mici preotul se retrage cu cel ce se spovedeste, intr-un loc retras, cum ar fi strana, sau un colt unde sa nu fie deranjati.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa dai exemplu de o biserica mare cu camera de spovedanie ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai unde se spovedesc oamenii in liniste, daca nu intr-o camera separata, cu usa inchisa, sa poata sa spuna linistiti si sa planga daca e cazul? Biserica la care ma duc eu, are un hol unde se vand lumanari, in stanga e camera de spovedanie, in dreapta sunt scarile catre balcon, iar in fata e biserica propriu-zisa. Pe laterale, mai are doua camarute de spovedit cu intrare de afara, care se folosesc la sarbatori, cand e multa lume si spovedesc si preotii de mir veniti sa ajute. Unele paraclise sunt gandite din start cu o camaruta la intrare, facuta anume pentru spovedanie, fiindca e taina si cere intimitate. Dar pe voi unde va spovedeste preotul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sorry, dar chiar n-am vreme de chestia asta. Pana acum am avut ceva de facut la pc si am tot palavragit pe-aici, dar acum ma retrag si iertat fie-mi refuzul, dar cred ca textul cu "vrem poze" e o glumita, un fel de jolly-jocker din lipsa de ceva mai consistent :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de spovedanie in arhitectura lor. Vrem poze sa vedem camera de spovedanie dintr-o biserica ortodoxa. |
|