![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Caut pe cineva să mă îndrume în viață prin sfaturi și vorbe creștinești. Am plecat de acasă acum un an aproape și nu vreau să mă întorc. Nu am liniște și pace sunt căutată și luată sexual de familie/cunoștințe și sunt jignită și hulită pentru că nu îî tin pe toti in suflet sau macar sexual. Nu am cum sa fac copii in familie, mi se pare anormal. Tot timpul primul iubit pe care il am o i-a pe a doua fata,nu pe mine. Mi se tot spune ca trebuie sa fac o nunta pentru mama, una pentru tata si una pentru mine dar acela din urma ma va insela. AM niste nervi de ma doare capul. Nu stiu cum de mai traiesc pe pamant. Racnesc de nervi, vorbesc singura. M-am inscris la facultatea de teologie pentru ca asa a vrut mama si am terminat-o ca sa scap de ea. Am plecat de acasa dupa ce am terminat facultatea. Ce ma sfatuiti sa fac? Era o fata pe grup care scria ca a mers la mai multe biserici si apoi a ramas la una unde i se fac liturghii de dezlegare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios dacă ai un loc de munca, serviciu cu norma întreagă?
Dacă încă nu, consider ca este primul lucru pe care trebuie sa-l faci. Slava Domnului în prezent în România este plin de locuri de munca. Nu ducem lipsa! Ai sa fi uimita cum iti va reveni liniștea și pacea odată cu rutina de a merge la un serviciu și astfel a servi comunitatea. Succes! Doamne Ajuta!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 29.12.2024 at 18:41:08. |
|