![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate cineva sa imi explice cum se poate ajunge la Pr. Proclu? Ma intereseaza directii de la Piatra-Neamt sau de la Targu-Neamt.
Multumesc. Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
eu am fost... Pai e cam complicat, dar am sa incerc sa-ti explic cat pot de bine. Ajungi in Piatra Neam si o iei spre Targul Neamt si undeva inainte de staiunea Baltatesti trebuie sa o iei spre Mitocu Balan. Intai trebuie sa treci prin Mitocu si apoi prin Mitocu Balan, unde la capat e un loc deschis chiar ultima casa din sat, pe un mic deal... Intreaba pe acolo si ti se va spune!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pe drumul Piatra Neamt -Targu Neamt din localitatea Cracaoani se face un drum la stanga, strabati 12 km si da, ultima casa e cea a parintelui. Ai grija ca drumul este destul de anevoios pe vremea asta, sa-ti iei lanturi la masina. Daca te hotarasti, ai grija sa ajungi in timpul zilei, cand se intuneca parintele nu prea primeste.
Doamne ajuta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce popor vom ajunge ? | alinnasser2010 | Generalitati | 335 | 19.07.2011 12:12:46 |
Arhimandrit Ioanichie Balan | eduardd | Mari Duhovnici si predicile lor | 26 | 13.11.2010 22:07:17 |
Pr. Proclu de la Mitocu Balan? | BogdanF | Generalitati | 4 | 04.05.2008 23:30:55 |
Remember Pr. Ioanichie Balan | jenica | Generalitati | 25 | 16.01.2008 17:10:49 |
|