![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Un nou virus ce afectează PC-urile se răspândește cu repeziciune pentru cei ce utilizează Yahoo Messenger ! Sunteți îndemnați să deschideți un link de fotografii care ulterior infectează calculatoarele dvs. Cei ce nu vor accesa link-ul nu vor avea nici un fel de problemă . Doamne ajută ! +
|
|||
|
|||
![]()
Ai PC-ul infestat?
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=cristiboss56;242848]Un nou virus ce afectează PC-urile se răspândește cu repeziciune pentru cei ce utilizează Yahoo Messenger ! Sunteți îndemnați să deschideți un link de fotografii care ulterior infectează calculatoarele dvs. Cei ce nu vor accesa link-ul nu vor avea nici un fel de problemă . Doamne ajută ! +[/QUOTE Telefoanele mobile seria 60 nu sunt afectate !
|
||||
|
||||
![]()
Rezolvarea problemei:
http://www.tutorialepc.ro/un-nou-vir...e-com-exe.html La sfarsit, lansezi de siguranta comenzile astea din RUN / CMD (unele fisiere sunt ascunse): taskkill /f /im infocard.exe taskkill /f /im net.exe taskkill /f /im net1.exe taskkill /f /im umvxcr.exe del /f /a %Windir%\net.exe del /f /a %Windir%\net1.exe del /f /a %Windir%\infocard.exe del /f /a %Windir%\mds.sys del /f /a %Windir%\mdt.sys del /f /a %Windir%\winbrd.jpg del /f /a %USERPROFILE%\umvxcr.exe
|
|||
|
|||
![]()
Da,într-adevăr,se deschide fereastra cuiva din listă și apare un zâmbăreț rânjitor care îți oferă niște poze! Sunt persoane care deja au pățit-o!
|
|
||||
|
||||
![]()
multumesc, eu m-am "ars' sambata cu el; cum stiu ca am scapat de nenorocit?
|
|
|||
|
|||
![]()
Un antidot care circula pe ym:
Ctrl Alt Delete -> Processes -> Infocard -> End Processes . Bafta! |
|
|||
|
|||
![]()
Cineva trimite un mail care are niste pantofi rosii care
danseaza (sau fara pantofi). E o muzica foarte frumoasa. In mail sunt oferite multe cantece. <http://cantece.nu/> NU DESCARCA NIMIC!!!!!!!!!!! *Este virusul Kleneu66!!! * Daca ai curaj sa descarci, in 2 ore discul dur va fi curatat si distrus. Acest virus a intrat in circulatie ieri si, dupa cum spune AOL nu este inca un antivirus pentru el. NU DESCARCATI SUB NICI O FORMA |
|
|||
|
|||
![]() |
|