![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
as dori shi eu nishte sfaturi dak se poate.am intalnit o fata dragutza care pot sa zic k imi place dar am auzit nishte lucruri nu tocmai ok despre ea...cum ca ar fi cam bagaboanta daca ma intelegeti.oare ar trebui sa continui sau sa o las balta shi sa caut o fata cuminte care mi s-ar potrivii mai bine.
astept parerile dumneavoastra.DOAMNE ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este nu trebuie sa te iei dupa gura lumii DAR am intalnit o situatie in care fata era pe fata f cuminte f credincioasa,dar in realitate....:dozingoff: baiatul nestiin nici in ziua de azi cu cine are de a face tocmai pt k nimeni nu a vrut sa se bage intre ei si...in plus fata e o maestra in arta disimularii..o disimulare...de nu-si poate inchipui cineva...in fine pana la urma tot ce le putem dori e sa fie fericiti...dar nu stiu daca fericirea poate exista in minciuna...???
|
|
|||
|
|||
![]()
da e un risc totul....trebuie precautie....sunt multe tipe interesate in romania...trebuie atentie....a si disperate.....trebuie atentie...tu tre sa te convingi....sa adoptati o perioada de proba...sa fie si la locul ei...bafta....;)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
...eu nu prea ma pricep la relatii, dar cred ca sa iubesti este cel mai frumos lucru...si mi-e imi place cineva si nu am ocazia sa vorbesc cu el, deci... ce ar trebuie sa fac? sa astept? oricum, daca va puteti intalni si vorbi e un bun incept, nu? succes!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da ma gandesc shi eu ca e bine ca oamenii sa aiba cam aceleasi ganduri......numai ma gandeam???oare dak am fii impreuna mai mult timp nu s-ar schimba shi ea in bine?sau mai mult m-as tulbura eu????nu stiu.DOAMNE ISUSE,miluieste-ma.
|
|
|||
|
|||
![]()
ce ce cel mai probabil????sa ma tulbur eu sau sau sa se schimbe ea?????astept pareri.DOAMNE ISUSE,miluieste-ma.
|
|
|||
|
|||
![]()
Zice o vorba din batrani:"naravul din fire n-are lecuire". Daca a prins gustul pacatului mai de mult timp, cine crezi ca esti ca sa o dezveti tu? Depinde foarte mult de cat de sanatos este mediul in care a crescut, in care traieste, ce gandesc cei apropiati ai ei. Uita-te la copii strazii; unii au avut ocazia sa fie luati in camine sa li se dea masa calda; au preferat sa plece iar in strada ca asa s-au invatat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Relatii de prietenie intre rude de gradul 7? | e_rainbow_love | Intrebari utilizatori | 0 | 29.01.2012 11:17:54 |
Relatii crestini-musulmani... | veronica_dorina | Religia Islamica | 423 | 26.12.2010 17:14:41 |
Bunele relatii crestini-musulmani exemplificate! | mihailt | Generalitati | 5 | 09.09.2009 08:59:24 |
Relatii posibile pe net? | viviana | Generalitati | 13 | 11.01.2008 10:17:39 |
|