Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2008, 12:34:20
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Salut
Ce credeti despre paranormal? previziuni?
eu unul cred ca sunt oameni care au acest dar sa prevada in viitor cum a fost Nostradamus si sunt si in Romania cativa..Acesti oameni au un dar aparte...inzestrati cu acesta putere..credeti-ma ca ,chiar exista acesti oameni,cineva,un om cult si cinstit ,mi-a zis ca o sa cad si o sa imi fracturez piciorul ,(bine,eu am intrebat despre viitor si el deocamdata cica numai aia vede) si a doua zi chiar mi-am fracturat piciorul si mi l-am pus in ghips.A mai vazut ca am avut niste certuri in familie,chiar asa a fost..a zis ca iau peste 7 la un examen si asa a fost..deci zicea oamenilor adevarul..oamenii chiar ziceau ca e impresionant ...

Acest dar este de la Dumnezeu..

voi ce credeti?
Reply With Quote
Vechi 12.05.2008, 20:04:53
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Implicit

Am o intrebare: omul de care zici ca face previziuni s-a spovedit, s-a impartasit? Are duhovnic? L-a invatat cineva cum sa ghiceasca?
Ma mai uit la Urania, ce mai vorbeste despre zodii si previziuni, insa nu-mi suna ortodox.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2008, 20:32:38
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Implicit

"Proorociile vor inceta".
Si proorociile crestine nu se fac in sens fatalist ca adica asa o sa se intample neaparat ca nu ar respecta taina libertatii umane semanata de Dumnezeu in om.
Ia vedeti cum a proorocit Iona distrugerea cetatii Ninive si proorocia sa nu s-a implinit?
Dar de ce nu s-a implinit?
Pentru ca locuitorii Ninivei s-au pocait.
In legatura cu tine ...pai si Saul a fost la vrajitoare si a devenit posedat.
Te-a "ajutat" "cineva" sa cazi sa iti scrantesti glezna ca sa dai crezare aceluia.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2008, 20:42:15
razvan_m
Guest

Implicit

Diavolul ne-a dat multe spre gandire, numai si numai cu scopul de a-L uita pe Dumnezeu si a nu ne mai gandi la El (vezi subiecte gen "extraterestri", "persoane cu perceptii extrasenzoriale", "mediumi", "bioenergeticieni", "poltergeist", "vampiri", "fantome","prezicatori", "magicieni" si alte subiecte cu caracter 100% luciferic.
Nu trebuie sa le dam importanta, trebuie numai si numai smerenie concretizata in post, mila si multa rugaciune. Diavolul se teme cel mai mult de smerenie si nu cuteaza sa se apropie de omul smerit.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2008, 23:08:35
Banned

Implicit

omul nu ghiceste
ci prevede.nu iti ghiceste in palma,nu iti cere zodia,ci dupa voce sau scris...nu e ghicitor vrajitor si pur si simplu vede el....

si a fost si la otv un caz cu Iliuta tot asa fenomenal ghicea dupa voce si scris milioanelor de telespectatori!

nu sunt vrajeli!
Reply With Quote
Vechi 14.05.2008, 11:11:54
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Implicit

Am auzit ca unii ghicesc cu mortul. Nu stiu ce vraji, cum fac. Mi s-a intamplat sa mi se spuna pe strada de cateva ori: hai sa-ti ghicesc, eu vad viitorul, ruda cutare mi-a murit acum x ani! Voua nu vi s-a intamplat asta?
Apoi, parca de la Urania am auzit de pregatire pe la Arad! Desi, sunt si eu curioasa, daca stie cineva ce o fi pe-acolo!
Sa ne pazeasca Dumnezeu! Stiu ca e pacat sa mergi la ghicitoare. Am gasit scris la o biserica, nu ai voie nici sa intri in biserica 2 saptamani, daca mergi la ghicitoare. E ca si cum te-ai inchina la alt Dumnezeu! Sau nu ai avea incredere in iconomia lui Dumnezeu!
Cred ca exista persoane care pot ghici. Dar e pacat sa ghiceasca.
Am auzit intamplator pe cineva ca i-a ghicit altcuiva despre ceva urat care urma sa se intample, dar mai bine nu i-a spus, a crezut ca e mai bine pentru acea persoana sa nu afle.
Odata, cand am avut de luat o hotarare grea, nu stiam ce sa aleg. Am fost la rugaciune, la acatist, Sf Maslu, m-am rugat cateva zile sa ma ajute Dumnezeu sa aleg bine, si am ales. Am aflat in timp ca daca alegeam cealalta varianta, ar fi fost rau de mine, si ii multumesc lui Dumnezeu (oricum, niciuna din variante nu presupunea pacat).
Reply With Quote
Vechi 17.05.2008, 14:39:34
pacifistul pacifistul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.05.2008
Implicit

mai eu nu cred o iota din toate astea: preziceri, fenomene paranormale si alte chestii. mi-aduc aminte ca odata cand eram mai mic m-a luat mama si m-a dus la o vrajitoare d-asta, credea ca daca ma descanta asta o sa scap de problemele mele. si s-au intamplat niste chestii f ciudate pe-acolo. avea niste argint viu(mercur adica) ce lua forma de sarpe, ceea ce de altfel e normal avand in vedere proprietatile mercurului, dupa care mi-a dat un ou de gaina si m-a pus sa-l bag in san. dupa aia l-am scos si cand l-a spart am ramas socat: in el erau niste viermi care colcaiau acolo. desi mi s-a intamplat asta nu cred nimic. putea f bine sa se intample o chestie de iluzionism, prin care sa induca anumite stari. si avand in vedere ca omul vede ce doreste sa vada, si nu realitatea, nu cred nimic. nici daca vine cineva si-mi spune ca o sa-mi rup gatul si dupa aia eu imi rup gatul, tot nu cred. o simpla coincidenta. dupa parerea mea noi ne aflam intr-o lume fizica ce asculta de propriile ei legi, legi ce au fost date de Dumnezeu. iar aceste legi nimeni nu le poate incalca, nici macar diavolul. diavolul nu poate sa ia o forma fizica. pt ca el nu apartine acestei lumi in care traim noi. numai Dumnezeu poate schimba legile fizicii. asa ca eu o sa raman in continuare cu fizica si chimia si o sa ma duc fara frica noaptea in cimitir.:p
Reply With Quote
Vechi 17.05.2008, 16:01:58
Banned

Implicit

eu nu vorbeam despre vrajitori si vrajitoare..

vorbeam despre cei de la televizor care vin pe la otv si chiar vad adevarul la sutele de oameni care vin si aproba ca e adevarat!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23
Despre dusmanie si dusmani( despre ura) cristiboss56 Generalitati 41 25.12.2006 00:55:18