![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut recent un reportaj despre localnicii din comuna Rast,cea inundata de Dunare acum vreu an ,doi.Biserica le-a fost inundata si s-a prabusit.Satul este in transferare spre o zona mai inalta.Biserica nu au.In sat a aparut un pastor penticostal care si-a facut casa acolo,tine predicile in acea casa.Si era bucuros tare ca tot mai multe familii trec la penticostali .Intervievati,oamenii au spus ca fac asta din lipsa bisericii ortodoxe...si pt ca..doar e acelasi Dumnezeu..deci aceeasi treaba.
ce am putea face..? |
|
||||
|
||||
![]()
Noi nu putem face nimic. Poate doar sa ne rugam.
Preotii nu mai vor la sate, pt ca li se pare mai comod traiul la oras decat slujirea in satele izolate. In privinta asta pastorii, dau dovada de mai mult altruism si de un simt de slujire mai activ decat al preotilor ortodocsi. Nu lipsa unei Biserici e acolo vina , ci lipsa unui preot. Dar cine sa plece de la oras pt niste "sarantoci"? Cine alege sa fie de buna voie sarac pt Hristos? Cu siguranta nu preotii zilelor noastre. |
|
|||
|
|||
![]()
Trist. Se stie foarte bine ca suntem opriti de la partasia cu ereticii la predici si rugaciune, insa acum sa nu-i criticam, e treaba lor ce fac.
|
|
||||
|
||||
![]()
sa ne rugam la Bunu Dumnezeu sa indrume pasi unui preot ortodox acolo si cu ajutor sa faca si o biserica in timp
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai stie cineva ce s'a mai petrecut pe acolo? Oare a aparut preotul ortodox cel asteptat?
M'as bucura mult sa aud vesti bune.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca voi nu veniti la mine, las' ca vin eu la voi!" (parintele Trandafir) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un suflet trist... | ladyanda | Generalitati | 82 | 26.03.2011 00:31:26 |
Trist ! | Darkanian | Pocainta | 16 | 09.12.2010 22:30:24 |
Cum s-a modificat textul Sfintei Liturghii la catedrala patriahala;Trist dar adevarat | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 41 | 06.01.2009 22:10:13 |
trist | dorinel78 | Generalitati | 12 | 02.11.2007 20:49:36 |
|