![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am o propunere pentru cei ce pot intelege suferinta altora, As vrea ca in apropierea sarbatorilor de iarna sa ne strangem cati putem si sa mergem la o casa de copii,un camin de batrani, pentru a oferi cateva dulciuri bomboane,poate o jucarie sau ceva de imbracat si pentru a sta cu ei cateva ore. Nu e mult dar le putem indulci gustul amar al copilariei lor,al batranetilor. Deasemenea cine poate si doreste este binevenit sa aduca cateva jucarii,sau ceva sa tina cald pe care nu le mai foloseste . Haideti sa facem o bucurie unor copii necajiti sau batrani ce au uitat sa zambeasca ,sa rada, sa se bucure care merita macar cateva clipe de bucurie. Astept un semn de la cei interesati Va multumesc
|
||||
|
||||
![]()
Da, este o idee buna.
|
|
||||
|
||||
![]()
Frumoasa idee si sa nu uitam sa le vorbim si despre Hristos,caci in ziua de azi foarte putini oameni mai marturisesc Adevarul.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
apropo de ideea voastra,eu si inca un coleg de "altar" ne am gandit ca inainte de craciun sa ne adunam mai multi sa mergem ori la un azil,ori la o casa de copii.:D
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati-l pe Andrei sa zambeasca | Nicole_Alma | Umanitare | 22 | 06.04.2011 11:53:58 |
de ce sufera batranii ? | Mirela0110 | Generalitati | 12 | 11.02.2011 11:28:08 |
In miez de iarna, BOR da afara batranii | cocacoc | Generalitati | 96 | 26.12.2010 20:50:34 |
Bătrânii | dorinastoica14 | Generalitati | 27 | 11.09.2009 00:38:39 |
ce facem asa | verona | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 02.02.2007 19:12:09 |
|