![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut! Biserica mi-ar permite o relatie cu fiica varului meu de-al doilea? Am intrebat preotul si a zis ca depinde de episcop... Multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Lumea e atat de mare, iar unii cauta in propria lor "curte" cu cine sa se insoare.
Oare nu se mai gandesc oamenii ca pot iesi copii degenerati, daca se amesteca numai in familie? La fel s-a intamplat cu Curtea Regala a Suediei pana pe vremea lui Napoleon. Atunci suedezii au oferit generalului lui Napoleon, Bernadotte, coroana regala, pentru a improspata familia regala. Acum familiile regale sunt sanatoase, caci au invata lectia. Intra si altii, nu numai printi si printese in familiile regale. Oare si noi oamenii obisnuiti trebuie sa fim atínsi de degenerare, pentru a ne gandi la acest lucru? Presupun ca atunci cand barbat fiind, iti cauti o sotie, vrei sa ai si niste copii sanatosi cu ea. Aunci mergi mai departe de casa si alege-ti pe cineva cu care sa poti duce jugul casniciei, cu bune si rele. |
|
|||
|
|||
![]()
Fiica varului de-al doilea? E destul de departata ca rudenie astfel incat riscul de derapaje genetice sa fie minim, dar nu va luati dupa mine ca eu nu stiu nimic, intrebati un medic sau un genetician sa va spuna exact. In cazul in care va luati este foarte important sa stiti care sunt riscurile pentru viitorii copii.
Din punct de vedere religios, daca preotul v-a dat raspuns de ce mai intrebati aici? Intrebati la episcopul locului. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
o nedumerire | myself00 | Religia Islamica | 11 | 26.03.2015 16:14:33 |
Nedumerire | Cautatorul_isihiei | Generalitati | 32 | 15.07.2012 14:12:18 |
o nedumerire...! | myself00 | Generalitati | 6 | 25.04.2012 10:57:05 |
Nedumerire, mare nedumerire! | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 16 | 29.02.2012 00:33:36 |
|