![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aproape de fiecare cand ma duc la biserica la sfarsit in timp ce preotul miruieste crestinii,corul canta un cant bisericesc care nu stiu cum se numeste ..........versurile suna cam asa : " e zi de ruga si de cant ,e ziua Domnului cel Sfant ........cu ziua mea ,cu ziua mea ce ati facut cu ea ?...............nu fiti rai caci toti sunteti copii mei "..............nu stiu cat de relevante sunt versurile dar poate stie cineva cum se numeste .........Va multumesc anticipat !
|
|
||||
|
||||
![]()
Este o priceasna pe care noi o cantam adesea cand se imparte anafora.
1.) Se aude clopotul batand Ne cheama la altarul sfant E zi de ruga si de cant E ziua Domnului cel Sfant. 2.) Duminca e ziua mea Voi oamneni ce-ati facut cu ea Nu va certati si nu fiti rai Caci sunteti tori copii mei. 3.) Eu crucea mea v-am dat-o scut Cu ea voi oameni ce-ati facut? V-am aparat de tot ce-i rau Iar voi ma rastigniti mereu. 4.) Venit-a ziua de apoi Cand voi veni din nou la voi Va voi certa, va voi certa Ce ati facut cu ziua mea? 5.) Sunt sase zile de muncit A saptea sa va odihniti In casa mea sa v-adunati Cuvantul sa mi-l ascultati. 6.) Daca veti face tot asa Eu va voi binecuvanta Va voi da pace pe pamant Va voi primi in cerul sfant.
|
|||
|
|||
![]()
mersi mult de tot asta e
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Putin ajutor va rog | Theodor13 | Intrebari utilizatori | 16 | 20.12.2012 13:00:58 |
putin ajutor | Calin21 | Exorcismul | 8 | 05.06.2011 19:11:06 |
Semnificatia unui cantec | The_Fallen | Generalitati | 14 | 01.04.2010 00:32:29 |
of...:( putin ajutor... | Simona-Marilena | Generalitati | 7 | 18.11.2009 22:51:25 |
Cum putem edita titlul unui fir de discutie? | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 14.08.2009 17:51:55 |
|