|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Vine sfarsitul lumii? 

http://www.euractiv.ro/uniunea-europ...ID_11158/.html In acest an s-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi in ianuarie si aprilie (temperaturi medii) din 1880 pana acum de cand se masoara. Cat oare o mai dura pana la ceva mare cataclism de il va produce astfel umanitatea? Oare potopul nu cumva tot prin activitatea oamenilor de atunci a fost produs? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Articolul e din 2007. Nu cred ca cineva din Bucuresti nu a remarcat temperatura de astazi de 20 si ceva de grade la umbra. Eu asa ceva nu am mai vazut prin aprilie. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

La ora 22 in Bucuresti erau 15.5 grade celsius.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Tarile care produc cele mai mari cantitati de CO2 pe cap de locuitor sunt SUA si cele din UE cum era de asteptat. (am citit ca sunt peste 9 tone pe cap de locuitor pe an.Prin respiratie vin intre 250-500kg , restul vin din activitati "utile" gen plimbat cu masina,cu avionu,etc. Cum este normal tarile "necivilizate" produc mult mult mai putin.) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Se pare ca am fost un pic optimist cu privire la productia pe cap a SUA. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ons_per_capita Care e de 20 tone. Mai sunt niste tari arabe care au si mai mult. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

La Baia Mare anul acesta in Romania a fost inregistrata o noua temperatura record , pentru Romania: 13.9 grade celsius: http://www.meteoromania.ro/index.php?id=467 (daca o tine tot asa ajungem acusi sa punem portocali in Romania :) ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Semnele apocaliptice se arata tot mai multe in aceste vremuri de mare cumpana. Pregatiti-va pentru venirea a doua oara a Mantuitorului! Cine nu e cu el, e impotriva si de pierzanie are parte!
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pana la urma e suficient sa citim in sf.Evanghelii ce spune Mantuitorul :"Cand veti vedea semne in aer si pe pamant sa stiti ca sfarsitul e aproape" Nu mai exista primavara se intra direct in vara. In aer pluteste ceva nefiresc ,parca nu mai este mila lui Dumnezeu cu noi. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Eu cred ca in urmatorii 20-30 de ani maxim vom fi martorii acelor evenimente demult prevestite. Ca o fi asa, ca n-o fi, ideea este ca e mai bine sa nu fim luati prin surprindere. 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 01:22:25 | 
| Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 18:45:26 | 
| Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 23:56:32 | 
| ziceati ca nu vine sfarsitul lumii? | annajanette | Generalitati | 43 | 08.06.2010 00:48:32 | 
| sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 17:53:57 | 
|  |