![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Vreau sa aduc multumiri binefcatorului, celui care s-a ostenit sa stea cu mine ore in sir, ca sa-mi dea electronic mii de rugaciuni, carti religiose, invataturi ortodoxe si multe altele.
Abia acum au ajuns toate acolo unde trebuiau sa ajunga, din cauza regulilor, a verificarilor autenticitatii etc. iar unele au fost puse in ordine. Mii de multumiri! Dumnezeu sa te binecuvanteze, pe tine binefacatorule ca ai trimis peste ocean Cuvntul Lui Dumnezeu!!!! ![]() Aceasta floare se numeste "Bleeding Heart"! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Multumiri binefacatorului si multumiri si tie, draga Nina, care ni le-ai pus noua tuturor la dispozitie: ma gandesc la interpretarea Psalmilor si altele.
Dumnezeu sa va binecuvanteze! |
|
||||
|
||||
![]()
Astazi, cind in sfarsit am fost in stare sa termin un DVD cu rugaciuni, carti si alte subiecte ortodoxe, si preotul l-a studiat in vederea inserarii acestuia in web-site-ul bisericii, m constatat cu bucurie ca va fii folosit de circa 85% din populatia romana de aici, pentru rugaciuni.
Cuvantul Lui Dumnezeu si al Sfintilor Parinti a ajuns si peste ocean!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si cred ca acelasi binefacator mi-a dat si mie aceleasi lucruri..Dumnezeu sa te binecuvanteze!
|
|
||||
|
||||
![]()
Este un binefacator misterios, iar din modestie, nu voi pune numele sau aici.
Doar mii de multumiri! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
multumiri | ioanaana | Generalitati | 2 | 23.01.2012 18:51:27 |
Multumiri | Rodica50 | Generalitati | 3 | 30.12.2010 19:10:14 |
Multumiri tuturor celor care s-au rugat pentru mine | patinina34 | Generalitati | 6 | 26.01.2009 03:46:36 |
Multumiri. | viviana | Generalitati | 0 | 15.11.2007 09:03:09 |
|