![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pot sa-i pun nasi pe sora mea si sotul ei.Sunt persoanele cu care ne intelegem si pe care ne bazam 100%?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca da, dar nu prea sunt sigur... ca sa stii sigur, intreaba un duhovnic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si noi am avut o nedumerire de genul asta, parintele Teofil Paraian de la Sambata ne-a zis sa nu ne mai inrudim o data cu oameni care ne sunt deja rude. Asa ca am ales nasi care sa nu ne fie rude...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca este un pacat dar putina diversitate nu strica, ba dimpotriva.
In felul asta se apropie oameni care altfel n-ar avea relatii prea directe iar copilul poate primi si altceva decat ce gaseste oricum la rudele apropiate, la o matusa, unchi, etc. |
|
|||
|
|||
![]()
Da,intr-adevar,am intrebat si noi preotul si ne-a spus ca deja cu fratii exista legatura spirituala si e bine sa nu avem nasi rude de grad ,daca chiar nu avem pe cine pune nas si am cautat,atunci outem pune si fratii dar preferabil sa nu punem frati.
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea, nasii mei sunt fratele meu si sotia lui si crede-ma ca nu exista moment in care sa nu-i multumesc lui Dumnezeu ca i-am ales pe ei. Am multi prieteni si chiar fratii mei, care si-au ales nasi niste straini sau niste prieteni si acum nici macar nu-si mai vorbesc. Daca tu simti ca e cea mai buna alegere, fa-o.
![]() ![]()
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nasii nostri ne-au fost prieteni si inainte, iar inrudirea spirituala ne-a apropiat mai mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
BOR intre FRATII TIMOCENI si SORA BOS(-diacritice) | vioreldolha | Generalitati | 3 | 24.09.2013 17:49:26 |
Doua predictii are relativitatii - confirmate (prin experimente de NASA) | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 2 | 18.07.2011 23:26:35 |
Sora noastra icamilin | mara2008 | Umanitare | 19 | 03.06.2011 06:56:22 |
Explozii solare devastatoare vor lovi Terra cat de curand - avertizeaza Nasa | absolutep0wer | Generalitati | 12 | 23.06.2010 15:55:22 |
despre frate si sora ca nasi | iustyna_simo | Nunta | 4 | 05.10.2009 15:26:50 |
|