![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am remarcat ieri o rugaciune pe forum.
Nu am retinut nici categoria forumului, nici userul care a postat-o, nici numele Sfantului a carui rugaciune era, stiu ca era scurta si se cerea sa se faca voia lui Dumnezeu, nu voia noastra si se multumea pentru necazurile din viata. Nu stiu daca era postata de mult timp sau acum in ultimele 2 zile, rog userul care a postat-o sa ma ajute, daca cumva vede mesajul. Sper totusi sa fi fost postata in ultimele 2 zile. Astfel am sanse mai mari sa fi fost vazuta si de alti useri, carora le cer si lor ajutorul. Multumesc ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca e vorba de aceasta rugaciune:
"Rugăciunea de fiecare zi a Sfântului Ierarh Filaret al Moscovei Doamne, nu știu ce să cer de la Tine. Tu unul știi de ce am nevoie, Tu mă iubești pe mine mai mult decît pot să Te iubesc eu pe Tine. Părinte, dă robului Tău cele ce singur nu știe a le cere. Nu îndrăznesc să cer nici cruce, nici mîngîiere: numai stau înaintea Ta. Inima mea e deschisă Ție; Tu vezi trebuințele mele pe care nu le știu eu. Vezi și fă după mila Ta. Lovește-mă și mă tămăduiește, doboară-mă și mă ridică. Mă cutremur și tac cu evlavie înaintea voinței Tale sfinte și a căilor Tale celor nepătrunse pentru mine. Mă aduc Ție jertfă, nu am altă dorință decît numai să fac voia Ta; învață-mă să mă rog, singur roagă-Te în mine! Amin. " |
|
||||
|
||||
![]()
Superb
Da, aceasta este. MULTUMESC ! ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Caut o persoana... | Sanduu | Generalitati | 22 | 22.12.2011 15:16:28 |
caut un SFANT! | ilieradu | Generalitati | 3 | 15.12.2010 19:16:21 |
Caut Ajutor | c_reion | Generalitati | 9 | 27.08.2009 00:37:35 |
Caut o carte | Florin-Ionut | Generalitati | 10 | 25.05.2009 15:47:48 |
Caut un duhovnic pe forum | Florin-Ionut | Generalitati | 0 | 01.08.2008 10:16:47 |
|