o intrebare!
in primul rand imi cer scuze ca postez aici intrebarea asta intrucat nu are mare lagatura cu subiectele forumului si ma priveste pe mine, dar m-am gandit ca aici printre oameni buni se pot gasii solutii si la problemele simple... deci, din septembrie e foarte probabil sa merg la facultate in cluj. in consecinta, as avea nevoie mare de cazare si cu un pret accesibil... mi-as dori sa stau in gazda la cineva, poate la o femeie batrana singura , draguta care doreste sa mai castige un ban din cazare sau la o familie serioasa , care poate avea o camera si pentru mine. nu am nici un fel de pretentie decat seriozitatea si bunatatea gazdei si un pret de maxim 3-4 milioane... despre mine pot spune ca sunt serioasa, ordonata, responsabila si foarte prietenoasa, promit sa nu ii dau niciodata gazdei mele motive de a se plange de mine.:) deci daca sunteti din cluj, sau stiti pe cineva de acolo care sa se incadreze in ce am spus mai sus si sa fie dispus sa ma primeasca, va rog anuntati-ma. imi cer scuze de indrazneala si...multumesc
|