![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut!
Vreau sa pun cateva intrebari despre casatorie unei absolvente de teologie. Este cineva asa printre voi ? Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Daca vrei sa afli diferite aspecte legate de casatorie, de ce vrei sa discuti numai cu o absolventa de Teologie si nu si cu un absolvent? 2. Daca te intereseaza sa intri intr-o relatie de prietenie cu o femeie, de ce te intereseaza diplomele? Cei mai profunzi oameni pe care i-am intalnit nu aveau Facultatea de Teologie, dar totusi erau cu adevarat teologi. O parere personala: uita-te la inima omului, nu la diplomele lui! Cu inima omului ramai vesnic, diplomele sunt hartii de pus pe foc...nici macar nu fac prea multa caldura. :D Elena...neabsolventa de Teologie |
|
|||
|
|||
![]()
de ce esti asa de interesat de acest lucru?tu nu ai facut teologia nu-i asa? te intreb pt ca studentii din teologie in general nu cauta fetele din aceeasi facultate, iar fetele din teologie nu au o parere tocmai buna despre ei. de ce ti se pare ca fetele care au facut teologia sunt deosebite de celelalte?
|
|
|||
|
|||
![]()
Offff repede ati mai sarit cu gura :p:p:p
Poate vrea si el sa testeze o teoloaga si voi il intimidati acum :)) maya trebuie sa-ti dau dreptate dar nu 100% adica in general baietii CAUTA sa se insoare cu fete din teologie (sau cel putin asa era pe vremea mea)...fetele insa intotdeauna au avut o parere mai putin favorabila teologilor ,iar eu pt ca sunt si fata si pt ca am terminat si teologia,desi nu sunt o feminista convinsa, sunt intr-u totul de acord cu fetele in aceasta situatie :) |
|
|||
|
|||
![]()
si eu la fel. pot spune ca la inceput interesul este manifestat de ambele parti. dar acest interes se schimba repede in dezinteres total.atat din partea fetelor, cat si a baietilor.daca inainte cuplurile care se formau in fac majoritatea ajungeau si la starea civila, acum mai rar.de ce? parerile sunt impartite si cred ca si tu stii asta,de vreme ce ai terminat aceeasi fac.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca ba mi se reproseaza discret , ba mi se ia apararea ! Si pt. ce ? Pt. ca am vrut doar sa DISCUT doar despre o anumita problema cu o persoana care poate poseda , spre deosebire de altele , anumite cunostinte mai specifice , profesionale.De ce cu o fata ? Fiind baiat , poate asa imi reusesc discutiile cel mai bine.
Si acum ca sa polemizez cu Clausemi : ce mai poate insemna in acest context termenul "feminista" , dupa cum l-ai folosit tu ? La ce sa ma gandesc in aceasta situatie? |
|
|||
|
|||
![]()
imi cer scuze daca te-a suparat ce am postat.:)dar eram curioasa.sunt putini cei care se intereseaza de"fete din teologie".:dozingoff:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si eu numai lucruri rele aud de teologi, da atunci nu inteleg: nu exista preoti buni si ca oameni? sau se schimba asa brusc, odata cu hirotonirea..nu prea cred asa ceva, come on! chiar nu inteleg |
|
|||
|
|||
![]()
nicolae.lucian
Simplu...sa te gandesti ca sunt obiectiva in aprecieri si daca acum am dat dreptate fetelor nu am facut-o pt ca sunt solidara ci pt ca am trait 4 ani in acea facultate si mult mai multi ani in biserica si am intalnit ffff multi baieti viitori preoti si ffff multi preoti de diverse categorii de varsta care erau tangentiali cu drumul pe care si l-au ales...iar in atare situatii permanent ma gandeam :"vai de nevasta ce si-o va lua-o" sau " vai de nevasta lui"...depinde de la caz la caz....adica daca era in curs sa devina preot sau chiar era preot...la turma pe care urma sa o pastoreasca nu mai ajungeam sa ma gandesc,era indeajuns ca ma gandeam la biata familie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Studentii la teologie-exemple negative printre studenti | E_my | Preotia (Hirotonia) | 32 | 25.05.2010 13:38:30 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|