![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Nimic nu-i nou sub cer"
la fel de adormiti suntem, liberul arbitru este intradevar o iluzie > Cuplet Tanase cu 70 de ani in urma ! > > Zici ca este scris azi dimineata... > > M > > > *Si cu asta ce-am facut?* (CONSTANTIN TANASE 1939) > Ne-am trezit din hibernare > Si-am strigat cit am putut: > - Sus Cutare! > - Jos Cutare!? > Si cu asta ce-am facut? > Am dorit, cu mic, cu mare, > Si-am luptat, cum am stiut, > S-avem noua guvernare? > Si cu asta ce-am facut? > Ca mai bine sa ne fie, > Ne-a crescut salariul brut, > Dar traim in saracie > Si cu asta ce-am facut? > Ia coruptia amploare, > Cum nicicind nu s-a vazut, > Scoatem totul la vinzare? > Si cu asta ce-am facut? > Pentru-a cistiga o piine, > Multi o iau de la-nceput, > Ratacesc prin tari straine ! > Si cu asta ce-am facut? > Traversam ani grei cu crize, > Leul iar a decazut, > Cresc intruna taxe-accize? > Si cu asta ce-am facut? > Totul este ca-nainte, > De belele n-am trecut, > Se trag sforile, se minte > Si cu asta ce-am facut? > Se urzesc pe-ascuns vendete, > Cum nicicind nu s-a vazut, > Tara-i plina de vedete > Si cu asta ce-am facut? > Pleaca-ai nostri, vin ai nostri! > E sloganul cunoscut; > Iarasi am votat ca prostii. > Si cu asta ce-am facut? |
|
|||
|
|||
![]()
Exceptional !!! Felicitari pentru aceasta postare !!!
|
||||
|
||||
![]()
Descretirea fruntilor...excelent.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
SF IOAN RUSUL l-am descoperit acum | patricia2006 | Intamplari adevarate | 2 | 11.08.2012 11:39:27 |
Va rog, ajutati-ma si acum cu rugaciunile voastre! | Anna Vasilica | Intamplari adevarate | 0 | 26.10.2011 20:10:47 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
|