![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.meteoromania.ro/index.php?id=487
Multumim lui Dumnezeu ca in Romania nu e asa mare da in alte tari se pare ca e foarte mare. Ca masuri de protectie nu se expune pielea la soare si se poarta ochelari de sticla. Mila lui Dumnezeu si Maicii Domnului si a sfintilor e peste Romania ca e destul de innorat si sunt oprite aceste ultraviolete. Ramane sa ne rugam la preabunul Dumnezeu si la Maica Domnului sa se remedieze ce s-a stricat de noi oamenii pe Terra si vin acum mai multe ultraviolete decat e normal. Se pare ca stratul de ozon a fost afectat. |
|
|||
|
|||
![]()
Se poarta haine si pantaloni/fuste lungi spre a nu fi expusa pielea la radiatiile ultraviolete.Si bluze cu maneca lunga.
|
|
|||
|
|||
![]()
mihailt, nu doresc in nici un fel sa te batjocoresc, fereasca Dumnezeu, dar, glumesti ? :))
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai frate nu glumesc.
Stiu pe cineva care a stat lunea asta la strand si s-a ales cu niste arsuri solare pe piele foarte frumoase.Si a stat majoritatea timpului in apa. Daca ar fi stat sa faca plaja probabil ar fi fost si mai grav. La cine e mai sensibil poate sa apara cancer de piele. De la insolatie se poate muri. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum stiu ca sunt foarte multi la mare care fac plaja da acelor seara daca vad ciudat si sunt un pic sau mai mult ametiti nu li se pare nimic anormal.
Oricum cum se poate vedea pe harta in Romania inca e bine indicele e numai 7 la 9-10 deja e mai serioasa treaba. La 9-10 daca se sta mult la soare fara ochelari macar de sticla pot sa apara distrugeri ale ochilor. Am scris in special pentru cei din strainatate sa verifice fiecare pentru zona in care sunt. Ca am vazut unele zone in lume unde era 10. La 11 e si mai grav. |
|
|||
|
|||
![]()
Deja pe litoral e intre 8 si 10 indicele pe harta actualizata deci nu e indicat sa faci plaja intre 10 si 4 dupa-amiaza.
Da stiu oare cei de pe litoral aceasta? |
|
|||
|
|||
![]()
da, ce bine ca nu-mi place sa stau la plaja!
apropo, se stie de mult nu de acum ca nu e bine sa faci plaja de pe la 11 am pana dupa amiaza, nu mai stiu pe la ce ora. dar oare daca stai la umbra te mai prind UV-urile astea? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Păi la umbră n-au cum să te mai prindă, ești mult mai protejată. Dar oare putem sta la umbră mereu , sau în umbră. . . ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mare este Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Cind pleci pe litoral, te duci cu un avint in suflet care este sora cu inconstienta. In citeva zile vrei sa "furi" cit mai mult din soare si nu mai stii de regulile de protectie.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A crescut gradul violentei in Romania ??? | guardian knight | Generalitati | 6 | 22.02.2012 19:03:11 |
|