![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am 16 ani , la fel si prietena mea, am facut dragoste fara sa ne protejam , ea este foarte speriata de acest fapt , ce ma sfatuiti sa fac?
|
|
|||
|
|||
![]()
Va duceti amandoi sa va spovediti si va invata duhovnicul ce sa faceti!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok , la asta m-am gandit si eu , si banuiesc ca asta vom face, dar ea de 3 zile incoace se agita foarte mult, zice ca viata ei e pe cale sa se sfarsasca si dinastea, se intereseaza de sinucideri si avort, cum crezi ca as putea sa o calmez cat de cat?
|
|
||||
|
||||
![]()
Stai tot timpul alaturi de ea. Nu o lasa singura. Fa'o sa simta ca o iubesti cu adevarat si ca nu vei pleca de langa ea.
|
|||
|
|||
![]()
Cin' v-a pus ma copchii sa faceti dragoste de la varsta asta? Casatoriti-va, n-aveti incotro...
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc tie si celulalt user pentru sfat , voi asculta de spusele voastre!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai din cauza adolescentei cred, oricum nu ne pare rau niciunuia ca am facut-o pentru ca ne iubim , problema sunt fricile ce ni le cauzeaza posibilele consecinte si eu cer sfaturi pentru a putea intampina corespunzator aceste consecinte!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() In rest stai langa ea, consoleaz-o, sa nu faca vreo prostie, daca tot ai amintit de sinucidere... Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca da, voi incerca sa fac tot ce e mai bine, Domnul fie cu noi!
|
|
||||
|
||||
![]()
Alinho, esti sigur ca e insarcinata?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Daruiti iubire prin sfatul vostru | E_my | Nunta | 16 | 08.06.2011 19:32:09 |
|