![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stie cineva unde anume in Malta sunt o particica din moastele Sfantului Andrei? Am cautat pe google dar nu gasesc nicio locatie.
Doamne Ajuta si "la multi ani" tuturor ce poarta numele Sfantului Apostol Andrei x
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
||||
|
||||
![]()
O particica din moastele Sf. Andrei este si la Galati.
Au fost aduse si in Bucuresti anul trecut sau acum doi ani.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Apostol Andrei | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 19 | 29.11.2016 20:22:53 |
Biserici cu hramul Sfantului Apostol Andrei | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 27.11.2011 21:06:30 |
Moastele Sfantului Apostol Simon Zilotul | Christiana | Moaste | 4 | 09.05.2008 10:39:26 |
SFANTUL APOSTOL ANDREI | icamilin | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 02.12.2007 21:11:24 |
|