Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.10.2009, 00:45:57
Floar3's Avatar
Floar3 Floar3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Implicit Earthlings - documentar socant despre cruzimea fata de animale

http://www.ecomagazin.ro/video-cruzi...le-earthlings/

"Earthlings, in traducere Pamantenii, este un documentar de lung metraj despre cruzimea oamenilor fata de animale, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale ( pentru companie, mancare, imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii “furnizori ne-umani”.
Studiind in profunzime pet shopurile, crescatoriile de pui si adaposturile de animale, precum si fermele – uzine, afacerile cu piele si blana, industriile sportului si distractiei, si in final profesiile medicale si stiintifice, EARTHLINGS foloseste camere ascunse si filmari care nu au fost niciodata aratate pana acum pentru a realiza cronicile de zi cu zi ale unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru a obtine profit. Puternic, provocator si dand nastere la intebari, EARTHLINGS este de departe cel mai cuprinzator documentar produs vreodata despre corelatia dintre natura, animale, si interesele economice umane. "

Mentionez ca documentarul este extrem de dur pentru persoanele mai sensibile. Eu personal n-am avut taria sa ma uit pana la capat. Va propun sa discutam putin despre soarta crunta a animalelor lipsite de aparare in fata monstrilor asa zisi 'oameni... animalele nu sunt niste obiecte, sunt niste fiinte vulnerabile care simt DUREREA asa cum o simte orice om atunci cand e transat de un criminal psihopat! De ce oare nu se gasesc alte alternative de omorare, daca tot e musai sa le omoram? De ce Biblia incurajeaza sacrificiul animalelor? Cu ce au gresit ele ca sa merite soarta asta? De ce Dumnezeu le-a condamnat pe animale la o suferinta atat de teribila?

Ma iertati daca v-am suparat! Vreau un raspuns cat se poate de ortodox. Multumesc!

Last edited by Floar3; 30.10.2009 at 00:48:21.
Reply With Quote
Vechi 30.10.2009, 15:36:35
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Floar3 Vezi mesajul
De ce oare nu se gasesc alte alternative de omorare, daca tot e musai sa le omoram? De ce Biblia incurajeaza sacrificiul animalelor? Cu ce au gresit ele ca sa merite soarta asta? De ce Dumnezeu le-a condamnat pe animale la o suferinta atat de teribila?
Biblia reprezinta, printre altele, un manual de instructiuni de supravietuire in acest loc CARNAL SI MATERIALISTIC ALES DE NOI prin Adam si Eva numit Terra!.. de ce?... pentru ca ne-a mincat intre picioare si am dorit sa raminem aici!
In intructiunile de utilizare a REALITATII pamintene data de Dumnezeu prin Prooroci este inclusa si ideea CARE PE CARE!...deci sa nu ne imbatam cu apa! trezvia este esentiala in cresterea Duhovniceasca!
Deci daca nu le eliminam/reduceam drastic ca numar/ mincam noi si mai tirziu le domesticeam, in multe cazuri ne-ar fi mincat ele pe noi sau ne mincau RESURSELE de supravietuire.

INSELAREA cea mare prin care trec New Ageist-ii si asa zisii naturisti este ca isi IMAGINEAZA ca aici poate fi un paradis pamintean.
Nu exista asa ceva!...la fel cum dintr-o inchisoare nu poti face un sanatoriu!

Last edited by andreicozia; 30.10.2009 at 15:39:35.
Reply With Quote
Vechi 30.10.2009, 15:44:13
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Floar3 Vezi mesajul
http://www.ecomagazin.ro/video-cruzi...le-earthlings/

"Earthlings, in traducere Pamantenii, este un documentar de lung metraj despre cruzimea oamenilor fata de animale, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale ( pentru companie, mancare, imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii “furnizori ne-umani”.
Studiind in profunzime pet shopurile, crescatoriile de pui si adaposturile de animale, precum si fermele – uzine, afacerile cu piele si blana, industriile sportului si distractiei, si in final profesiile medicale si stiintifice, EARTHLINGS foloseste camere ascunse si filmari care nu au fost niciodata aratate pana acum pentru a realiza cronicile de zi cu zi ale unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru a obtine profit. Puternic, provocator si dand nastere la intebari, EARTHLINGS este de departe cel mai cuprinzator documentar produs vreodata despre corelatia dintre natura, animale, si interesele economice umane. "

Mentionez ca documentarul este extrem de dur pentru persoanele mai sensibile. Eu personal n-am avut taria sa ma uit pana la capat. Va propun sa discutam putin despre soarta crunta a animalelor lipsite de aparare in fata monstrilor asa zisi 'oameni... animalele nu sunt niste obiecte, sunt niste fiinte vulnerabile care simt DUREREA asa cum o simte orice om atunci cand e transat de un criminal psihopat! De ce oare nu se gasesc alte alternative de omorare, daca tot e musai sa le omoram? De ce Biblia incurajeaza sacrificiul animalelor? Cu ce au gresit ele ca sa merite soarta asta? De ce Dumnezeu le-a condamnat pe animale la o suferinta atat de teribila?

Ma iertati daca v-am suparat! Vreau un raspuns cat se poate de ortodox. Multumesc!
Vai de mine...eu nici macar nu m-am mai uitat, mi-au fost de ajuns cateva imagini pe care le-am vazut din greseala de-a lungul vietii si la amintirea carora simt ca ma doare foarte tare sufletul

In acelasi timp am vazut si atata cruzime in randul oamenilor incat cred ca omul sufera cu si mai multa intensitate ...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre sfarsitul libertatii umane: documentar non-ortodox facut in Anglia Florin-Ionut Generalitati 14 13.11.2015 16:55:26
Iubirea exagerata fata de animale Dorinuta Intrebari utilizatori 31 25.05.2012 02:26:27
Documentar despre sfanta lumina Ion Pop Resurse ortodoxe on-line 1 18.04.2012 11:22:45
Documentar ortodox despre Tara Sfanta Ion Pop Resurse ortodoxe on-line 0 04.01.2012 23:19:55