![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei
Sunt intr-o mare suferinta (n-am sa insir acum toate problemele); va rog din suflet sa pomeniti in rugaciunile voastre, la slujbele de maslu sau oriunde numele copilului meu RARES (este intr-o mare suferinta si numai Bunul Dumnezeu poate sa-l ajute sa fie sanatos) Mii de multumiri si Bunul Dumnezeu impreuna cu Maica Domnului sa va ajute in tot ceea ce faceti! Dumnezeu sa va ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
am sa o fac cu tristete durere incredere si speranta ! Maica domnului sa va aiba in paza iar isus hristos sa va scoata din nevoi!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ma voi ruga si eu pentru Rares din tot sufletul.Dumnezeu sa-l ajute sa depaseasca toate problemele si voua sa va dea tarie sa-i fiti alaturi mereu sanatosi.
|
||||
|
||||
![]()
Cu mult drag si caldura din indepartata Sicilie o sa ma rog pentru fratele nostru Rares,mai ales ca maine in Parohia de la Catania se savirseste Sf.Maslu si cum ma rog pentru foarte multi fratii de ai nostri asa o sa ma rog si pentru Rares.Domnul sa il miluiasca cu mila Sa si sa il binecuvinteze.Multa sanatate ,pace si lumina sa va dea Domnul si sa va aiba in paza si pe voi si pe noi toti frati crestini-ortodocsi.Doamne Ajuta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Va rog o rugaciune pentru Rares | mara2008 | Slujba inmormantarii | 11 | 24.02.2012 14:18:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
Rugaciune pentru sot | Tia | Rugaciuni | 0 | 27.11.2008 12:34:22 |
|