![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am o intrebare ( ca intotdeauna
![]() Cum poate beneficia o monahie de spitalizare in contextul in care NU are Carte de munca deci nici asigurare? Stiu ca sunt pe forum cateva persoane ce fac parte din sistemul sanitar.. ma puteti ajuta concret, va rog? Adica: - sa va interesati cum trebuie procedat daca o maica (ce nu are carte de munca) doreste sa se interneze pentru analize. - daca este suficienta dispensa obtinuta de la Episcopie ca este monahie. - daca trebuie platita spitalizarea, analizele, eventualul RMN - daca trebuie musai bilet de trimitere. Daca raspunsul e DA, cum trebuie procedat in contextul in care Nu are medic de familie? Stim de clinica Dr. Pavel Chirila (asta in cazul in care ni se va recomanda sa mergem acolo). Dar, maica are nevoie de un consult de specialitate. Am apelat la forum pentru ca timpul e scurt si eu nu ma mai descurc in tara asta...si sistemul asta sanitar... Pentru ca timpul e scurt las si nr de telefon, pentru a lua legatura cat mai curand cu cei ce ma pot ajuta. 0723.203223 si email jenicagavrila@yahoo.com Va multumesc anticipat! |
|