|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Caut un DUHOVNIC IN Constanta 

Buna ziua, Am nevoie de un Duhovnic bun in Constanta. Multumesc . | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Este Marele parinte ARSENIE PAPACIOC!!! Prietenul Pr.CLEOPA de la Sihastria!!! Este la Manastirea Sf.Maria - Techirghiol!!! Te va ajuta MUUUUUUUUUULTTTT!!! Dumnezeu sa te Binecuvinteze! 
				__________________ | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

multumesc mult, stiu de parintele ARSENIE PAPACIOC, dar din pacate, dansul este destul de batran si bolnav ,si ffff greu se ajunge la dansul , si nu poate primii tot timpul ,este destul de complicat. As dorii un duhovnic , la care sa pot merge mai des. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Hristos a înviat! Este Părintele Cleopa Nistor, tot la Techerghiol la Părintele Arsenie, preot călugăr, ce e drept, sub 40 de ani, dar depinde cum doriți d-voastră să fie, dânsul este om duhovnicesc, cu studii superioare, are suflet bun..., puteți încerca să vorbiți cu dânsul. Numai bine. Doamne ajută!

__________________ un păcătos | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Îmi cer iertare pentru o remarcă! Până la Înălțarea Domnului, se spune "HRISTOS A ÎNVIAT"! (ca să nu mai zic că, de fapt așa ar trebui să se "salute" creștinii în tot cursul anului...! Ca Sf. Serafim de Sarov...!) Numai bine vă doresc. HRISTOS A ÎNVIAT!!!

__________________ un păcătos | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Daca imi aduc bine aminte, Sfantul Serafim de Sarov spunea atat de frumos:"Bucuria mea, Hristos a inviat!". Obiceiurile bune chiar noi trebuie sa le pastram!

__________________ Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Caut un duhovnic | iRoDiOn | Generalitati | 1 | 14.04.2012 13:57:49 | 
| s.o.s caut duhovnic bun ptr. spovedanie in timisoara | alinu | Generalitati | 10 | 30.01.2012 11:26:38 | 
| caut un duhovnic in jud.Alba | Dobra Daniela | Intrebari utilizatori | 18 | 15.01.2011 00:01:13 | 
| Caut duhovnic in Iasi sau in imprejurimi | Nikos | Mari Duhovnici si predicile lor | 15 | 14.01.2009 11:19:48 | 
| Caut un duhovnic pe forum | Florin-Ionut | Generalitati | 0 | 01.08.2008 11:16:47 | 
|  |