![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
MA NUMESC ARISTITA SI AM NEVOIE DE MULTA RUGACIUNE.IUBESC RUGACIUNEA,DAR SINT LENESA LA CITIREA LOR,IAR MINTEA ZBOARA.AS DORI SA FIU MAI APROAPE DE RUGACIUNE,SA O TRAIESC,PENTRU CA STIU CIT E DE IMPORTANTA IN VIATA NOASTRA.
|
|
||||
|
||||
![]()
:-) Doamne ajuta!
Last edited by oana1984; 24.06.2014 at 23:55:31. |
|
|||
|
|||
![]()
rugaciunea este deosebit de frumoasa si o simpt.I-ti aduce liniste sufleteasca nu numa-i pentru mine ci si pentru cei la care ma gindesc.D-ne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
ce frumos ce minunat poate fi sa simti rugaciunea.Iertate sa ne fie pacatele.Slava tie mintuitorul nostru!
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceaste rugaciune te face sa te simti iertat de pacate ,MINUNAT !Multumesc din suflet pentru rugaciunile pe care le trimite-ti zi de zi.Ma simpt ajutata de tata-l ceresc!Multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vizitat recent Manastirea-Cernica,este absolut superba!Un adevarat loc de liniste sufleteasca!
|
|
|||
|
|||
![]()
In fiecare zi ii multumesc Bunului Dumnezeu pt. tot!Fara ajutorul Bunului Dumnezeu nu as putea merge mai departe.De 3 ani,singurattea ma copleseste.Dar Bunul Dumnezeu are mereu grija de mine.Il simt atat de aproape si in fiecare zi ii simt ajutorul.Iti multumesc tie Doamne ,pt tot!Acest sait imi lumineaza sufletul cu tot ce citesc .Va multumesc ca existati.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu Te departa de la mine Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta, si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: Iertate sa-ti fie pacatele... Amin.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc Bunule Dumnezeule pt.tot!
Mantuieste Doamne poporul tau si binecuvanteaza mostenirea ta!Si cu Crucea ta pazeste pe poporul tau!Marit si Sfant esti tu doamne.Nu ne lasa pe noi cei ce nadajduim intru tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne iarta pacatele familiei mele si ai grija de ea,si iarta-ma doamne cateodata fara sa vreau te supara ,pentru acest lucru iti cer tie iertare doamne .te rog doamne ajuta-ma sa iau decizia cea mai inteleapta pentru acest moment si indrumama pe drumul cel drept .fiecare zi din viata mea nu imi ajunge sa iti multumesc doamne pentru ajutorul pe care mi-l dai de fiecare data si nu mai lasat niciodata de izbeliste .amin
Last edited by laura adina; 20.10.2010 at 12:13:25. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
Despre postul de miercuri si vineri | mela me | Postul | 2 | 19.01.2011 11:53:05 |
Miercuri pomana | roman2010 | Slujba inmormantarii | 7 | 11.09.2010 21:38:31 |
...rugaciunea... | ionita | Rugaciuni | 19 | 28.02.2009 20:08:47 |
Rugaciunea | Laurentiu | Generalitati | 8 | 24.10.2006 20:01:58 |
|