![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ce mai stiti de parintele proclu si parintele iustin? mai traieste pr proclu? pr iustin am auzit ca a fost vizitat prin iunie de un catolic e adevarat? ca cica a cazut in ecumenism.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
vedeti pe blogul lui laudiu devreme
|
|
|||
|
|||
![]()
claudiu devreme
|
|
|||
|
|||
![]()
la PR.IUSTN merg in fiecare joi seara la sf maslu[desi sunt la distanta cam mare ],iar r PROCLU e rugator si ne primeste cu drag cand trecem pe la el.
|
|
|||
|
|||
![]()
la PR.IUSTN merg in fiecare joi seara la sf maslu[desi sunt la distanta cam mare ],iar r PROCLU e rugator si ne primeste cu drag cand trecem pe la el.La m-tirea PETRU-VODA se fac sf masluri cu 15 preoti
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din păcate este bolnav.Decât să ponegrim mai bine ne rugăm pentru sfinția sa câci marii noștri duhovnici se duc unul câte unul și vom fi din ce în ce mai săraci. |
|
||||
|
||||
![]()
unde ai auzit asta? una e sa fie vizitat de un catolic si alta sa cada in erezia ecumenista. Doamne fereste! Cam prea multa graba pentru o afirmatie asa serioasa. Mi-am dat seama ca ai spus'o din ingrijorare si nu pentru a judeca. Dar sa fim prudenti! :) Eu am o vecina catolica, care sta la doua etaje deasupra, si imi mai aduce din cand in cand prajituri. Ecumenism la nivel inalt! :)) Doamne fereste!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
15 preoti??Wow ce frumos trebuie sa fieeeeeeeee!
|
||||
|
||||
![]()
este superb, iar slujba tine pana seara tarziu de tot. Spre final, slujba se muta afara, in curtea manastirii (daca vremea permite). Sa te ajute Dumnezeu, sa-ti indrepte pasii acolo :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Parintele Iustin Parvu | ClauCioc1969 | Intrebari utilizatori | 2 | 10.02.2010 14:10:10 |
Parintele Proclu mai primeste ? | dorin75 | Generalitati | 3 | 21.08.2009 10:23:16 |
De la Parintele PROCLU | andmih | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 12.11.2008 21:32:11 |
De la Parintele PROCLU | andmih | Generalitati | 0 | 12.11.2008 12:58:12 |
|