Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2010, 01:33:47
BaLLaNcE BaLLaNcE is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.09.2010
Unhappy Sunt foarte deprimat....

Buna seara tuturor,

Sunt nou pe forum. Ba chiar as putea sa zic ca niciodata nu m-am aflat intr-o situatie ca aceasta, sa ma simt atat de "rau" incat sa apelez la Dvs.

Am doar 21 de ani si va spun sincer ca mi-e frica de moarte... Nu stiu ce am, dar de cand m-am uitat la unele filme, m-au luat gandurile rau de tot. Ma simt din ce in ce mai rau si simt nevoia ca trebuie sa apelez la biserica sau la un psiholog.

Vazand filmele apocalipsa 2012, 2012, documentarul 2012, mi-am pus multe intrebari si chiar si acum ma gandesc daca e ceva adevarat sau nu. NU vreau sa cred asa ceva, dar la varsta mea nu cred ca ar fi ceva neexistent. Adica, nu cred ca as fi singurul.

Trecand peste ideile care mi le-am facut eu filmele acelea, o noua si mare ...dezamagire sau nu stiu cum sa-i spun, este acea descoperire facuta de rusii si sincer asta e motivul pentru care mi-e frica si am numai asta in cap.

Se facea ca intr-o seara a venit tata de la munca si mi-a povestit ca a vazut o emisiune pe trinitas in care se vorbea de aceea descoperire facuta de rusii, pe care (din cate a inteles tata) preotii o luau ca atare si nu ca pe o blasfemie.

Pai acum va intreb eu.... Daca o femeie de 70 de ani vede filmuletul de pe youtube sau unde o mai fi el, va spun cu mentalitatea mea ca ori face infarct ori se sperie mai rau ca mine....

Eu cand am vazut acel video pe youtube in care se aud si glasurile acelor oameni cum se vaita de durere si ...nu am cuvinte sa explic, mai aveam putin si ma duceam sa ma calugaresc doar sa nu ajung acolo. Credeti-ma ca m-am uitat impreuna cu mama si cu tata si nu mi-a placut deloc fetele lor....

O sa radeti poate, daca va spun ca imdeiat dupa ce am vazut video-ul, m-am dus sa mai vb asa cu mama, sa generalizam subiectul, sa-l dezbatem intr-o oarecare masura, atat cat ne permite apropierea noastra dintre mama si fiu, avand in vedere ca nu purtam discutii de acest gen... si ce credeti ca imi spune....

"Eu nu cred asa ceva, nu are cum, pai cum ma Andrei ? Pai si eu dupa cum va anunt daca ar exista ? Nu, n-are cum. Pai ce am eu telefon acolo, sa va spun. Nu, nu, nu se poate."

Va dati seama ca si mama sa speriat, nu pentru ea, cat pentru noi ? Pentru copii ei ? Dar de mine ce sa mai zic ? Eu oare nu m-am speriat deajuns ?

Uof... sper sa nu luati in deradere subiectul meu. Vreau doar sa ma lamuresc daca este adevarat sau nu acea descoperire. Vreau sa stiu daca asa este si in iad.

De la o vreme am inceput sa ma gandesc, cum si cat am gresit pana acum, cat am "savurat" la prietenele altor baieti sau ca ...am fumat iarba ? Pai cate greseli am facut, eu unde ma duc ? Si daca astea ar fi toate....

Oare este momentul sa ma apropii de Dumnezeu ? Cum fac asta ? Eu am facut asa : Am baut de multe ori, m-am distrat ca orice pusti in vremurile noastre. Fumez si in urma cu ceva timp fumam si iarba din cand in cand. Injur ca bou, savurez la fete (chiar si ale prietenelor) si multe altele... Eu unde o sa ma duc ? ? ?

Sper ca pe acest forum sa-mi gasesc si eu raspunsuri la intrebari. Raspunsuri pe care sa le inteleg si de care sunt sigur ca am nevoie. Va multumesc. Sper ca am postat unde trebuia si inca o data, sper sa ma intelegeti ca nu trec deloc prin niste momente usoare... Mi-e greu, ma simt intr-un fel... si nu stiu ce sa fac.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bunica zice ca este pacat. Sunt foarte derutata si am nevoie de un raspuns Dorina8 Generalitati 13 18.08.2011 20:40:32
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Secte si culte 443 04.08.2010 14:38:35
Sunt foarte trista Simona-Marilena Generalitati 51 04.05.2010 22:36:21
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13
sunt foarte suparat!!!! miha_i Biserica Ortodoxa Romana 9 30.03.2007 22:33:23