![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
As vrea sa va rog ceva daca puteti sa va rugati pentru Jurubita Cristina care a murit de cancer luptandu-se cu aceasta boala de 5 ani.. Nu am cunoscuto dar este fosta colega de generala a unui coleg de al meu din clasa de la liceu.... poate ca nu am cunoscuto dar cand am aflat ceva ma apasat pe suflet si va rog rugati-va pentru ea sa aiba linististe si Sa o ierte Dumnezeu de pacate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu multe, nu a fost colega mea dar cred a fost crestin ortodox ,,,,, nu stiu mai multe sa iti zic.
|
|||
|
|||
![]()
Bine, o trecem si restul ... va face bunul Dumnezeu!...
|
|
|||
|
|||
![]()
Am trecut-o pe Cristina la Sfanta Liturghie si va fi pomenita astazi, maine si poimaine.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Rugati-va, va rog si pentru mine ca am mare nevoie si pentru tatal meu care este bolnav acum(Dumitru se numeste)
Dumnezeu sa aiba mila de noi.
|
|||
|
|||
![]()
Bine, pentru astazi e tarziu, dar in zilele urmatoare o sa-l trecem. Intre timp, dati o fuga pana la o biserica unde se face astazi Sfantul Maslu. De rugat ne vom ruga, dar pomenirea la Sfanta Liturghie este infinit mai importanta decat umilele noastre rugaciuni...
|
|
|||
|
|||
![]()
L-am trecut pe tatal tau astazi la Sfanta Liturghie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca aveti bunatate sa il mentionati si pe Bogdan in rugaciunile voastre, ca sa il scape Dumnezeu (pentru ca nimeni altcineva nu ajunge la el) de addictia de jocuri pe computer si sa il ajute sa isi vada de facultate si sa il impace cu familia.
Si daca ii spuneti doar numele in treacat, va sti Dumnezeu pentru ce (la Liturghie nu poate fi trecut, nu e spovedit de cativa ani). Va rog mult si va multumesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune, va rog | VelvetSky | Rugaciuni | 11 | 13.06.2012 19:33:24 |
O rugaciune | emiliulia | Umanitare | 49 | 03.03.2010 05:33:21 |
Rugaciune | anirod | Umanitare | 3 | 05.05.2009 14:25:12 |
La rugaciune | Hartford | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 09.08.2008 20:31:49 |
o rugaciune | alexa.oni | Generalitati | 9 | 07.07.2008 15:37:44 |
|