![]() |
![]() |
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
da: "lucrătorii minciunii vor fi aruncați în chinurile veșnice" Citat:
si adevarat si in cazul celor care iau ca adevarat falsul ca Dumnezeu nu ar fi atotputernic, adica nu ar putea mantui decat conform regulilor omenesti (eventual, ortodoxe) Citat:
iubirea este cea care apropie cel mai mult de Dumnezeu adevarul ca 2+2=4 este adevarat in baza 10, dar fals in baza 3 Adevarul(=Mantuitorul) ne apropie de Dumnezeu celelalte adevaruri sunt relative, cel putin pentru faptul ca sunt exprimate in limbaj omenesc Citat:
eu am sustinut doar iubirea de ce definiti ca irationala iubirea? iubirea este a-rationala Citat:
iar afirmatiile mele sunt conform iubirii mele de Cristos de ce le receptati precum spuneti? daca vreti sa vedeti "starea gravă la care duce fanatismul și mediul ideologic bolnăvicios al catolicismului" asta veti vedea insa numai pentru ca asa vrea sa vada ochiul care priveste Citat:
la ce va referiti cand spuneti etc? Citat:
eu cred ca BC nu greseste si cred asa cum copilul crede ca tatal sau nu greseste aceasta este creditna adevarata nu cand fac toate verificarile sa vad daca greseste sau nu Crestinismul inseamna in primul rand iubire iar pentru crestinul adevarat, Crestinismul inseamna numai iubire cel care nu poate intelege iubirea decat prin filtrul fanatismului, inseamna ca ii este teama sa o traiasca pentru a scapa de aceasta teama, trebuie doar sa iubesti
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea aproapelui | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 22 | 24.02.2014 09:22:00 |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Iubirea | iosif | Generalitati | 127 | 30.03.2013 10:30:24 |
Iubirea | caiusltd | Rugaciuni | 1 | 27.08.2010 16:01:07 |
Iubirea | silverstar | Generalitati | 10 | 17.01.2007 12:37:35 |
|