![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
26 M † Invierea Domnului - sarbatoarea luminii si a bucuriei; Sfantul Mucenic Vasile, Episcopul Amasiei se incepe scoala.De ce oare nu se incepe de miercuri si se incepe din a 3-a zi de Pasti ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca stii si tu cum e situatia religiei in scoli...cred ca ti-ai dat seama.Nu trebuie sa spun mai mult
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi, asta-i ma mult pentru cei care cred în "îndoctrinarea religioasă din școli".
![]()
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Acum directiunea hotareste asta impreuna cu inspectoratul si nu stiu daca va iesi ceva dragut din situatia asta adica iar o sa se aduca vorba despre religia in scoli si etc.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un Paste binecuvintat va doresc! | heaven | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 38 | 05.05.2013 23:18:22 |
Paste fericit! | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 35 | 07.04.2010 13:59:31 |
URARE DE PASTE | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 25 | 21.04.2009 10:04:44 |
PASTE FERICIT | iosif | Generalitati | 26 | 29.04.2008 10:44:55 |
Paste fericit! | quasar | Generalitati | 1 | 07.04.2007 18:33:57 |
|