Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2011, 10:58:32
victortiti89 victortiti89 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.05.2011
Implicit 10 intrebari despre subiecte mult discutate,

Am observat si prin alte site-uri o fascinatie,o foame de senzational cand vine vorba de vrajitorie,demoni,supranatural,spirite si alte asemenea lucruri.Unii intreaba,altii raspund si ceilalti povestesc intamplari.Asa ca m-am gandit sa pun aici intrebari care sa acopere domeniul si sa stiu mereu cam care-i treaba(dar si altii care vor citi subiectul si raspunsurile oferite),adica daca se intampla sa mai citesc(si din intamplare,nu ca as fi pasionat de asa ceva!!)pe variate forumuri si site-uri de care e plin internetul:
1)exista fantome/case bantuite?
2)sunt vampirii adevarati sau nu?
3)e adevarata povestea cu tabla de Ouija(ca cica daca o folosesti,se deschide nu stiu ce portal spre lumea de dincolo si intra dracii la tine in casa) sau e doar un fel prin care unii care nu prea au ce face se ,,distreaza”?
4)ce este cu teoria ca marile celebritati si lideri au facut o intelegere cu necuratul si ca de fapt dracu conduce lumea?
5)despre ce am citit undeva ca de fapt exista si diavoli buni,nu doar rai si ca si ei vor fi mantuiti?
6)sunt ingerii duhuri?dar dracii?care-i diferenta dintre demoni si duhuri rele?
7)cum sta treaba cu blestemele si farmecele?ar trebui sa ne temem de ele?
8)pana la ce nivel ajung dracii sa posede pe cineva?Adica,asta o fac toti,sau cei mai inalti in rang(Satana si altii) nu se obosesc sa faca de-acestea?Care-i diferenta dintre un drac mai slab sau un drac mai puternic atunci cand poseda pe cineva?
9)exista clarvazatori?Adica oameni care au ,,darul ” sa vada spirite si sa vorbeasca cu ele?este adevarat sau fals ca exista suflete care inca umbla pe aceasta lume deoarece au variate treburi neterminate?
10)Ultima intrebare:oare de ce sunt multi fascinati de-a dreptul de aceste subiecte?care-i explicatia?
A fost cam lung(multumesc pt. ca ati citit!),dar nu mai intreb de-astea,subiectul fiind aproape acoperit prin aceste intrebari:)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre geneza crezuta de sumerieni?Mult cunoscuta. modestulaici Generalitati 13 22.03.2013 16:49:43
Intrebari despre post PaulPop Postul 71 22.11.2011 00:02:33
intrebari despre miezonoptica cred_cu_adevarat Generalitati 0 29.07.2011 21:21:48
Intrebari despre ortodoxie----> Sekhmet Generalitati 1 07.07.2010 08:57:10
Prea mult despre rau, prea putin despre bine costel Generalitati 11 09.02.2009 20:58:42