![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In urma cu doua saptamani m-am
imbolnavit.Au fost suferinte si momente greu de suportat.Eu ma rugam cu putine cuvinte iar sotul meu a citit in toate aceste zile Acatistul Sfantului Pantelimon si a Sfantul Ioan Rusul,cu voce tare.Participam la rugaciunile de inceput dupa care oboseam. Intr-una din nopti cand suferinta a fost de nesuportat am sunat la salvare.In acest timp ma rugam la Sfantul Ioan Rusul sa ma jute,sotul meu la fel.Minutele pana a sosit salvarea mi s-au parut ore. Si s-a petrecut minunea. Pe usa aparut medicul.I-am auzit vocea,calma a unui om bun. Cand s-a apropiat de pat,a fost putin curios,un tanar cu barba par strans la spate. Sotul meu a multumit pentru prezenta si a comunicat âDomnule doctor Sfantul Ioan Rusul va trimisâ Nu stiu raspunsul,imi era tare rau. La sfarsitul consultului ne-a spus ca este dela spitalul Sfantul Ioan si este monah. Ne-am rugat impreuna,sa pot indura si trece peste boala. A doua zi a sunat sa intrebe cum ma simt si alte cateva zile. Boala nu a trecut imediat,eram constienta si rugaciunile erau sa ma ajute sa trec peste aceasta incercare. Eu cred ca a fost o minune. Ii multumesc lui Dumnezeu daca a trebuit sa sufar sa cunosc aceasta minune. Sotul meu s-a dus la Biserica ce adaposteste moastele Sfantului Ioan Rusul sa multumeasca. Cred ca daca aÈ ,mai avea inca o viata nu as ajunge sa-i multumesc lui Dumnezeu ca ii simt prezenta. Ii multumesc si parintelui duhovnic care ne indruma,dar si parintilor dela Olari. Doamne ajuta |
|
||||
|
||||
![]()
minunat....... Doamne ajuta!!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Extraordinar! Intr-o lume care nu mai crede nici macar in Dumnezeu, d-apoi in minuni facute de sfinti..Este ca o oaza de speranta. Intr-adevar mare este puterea rugaciunii!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabdarea | OvidiuO | Pocainta | 41 | 19.03.2013 18:05:24 |
Lectie despre rabdarea nedreptatilor | procons | Intrebari utilizatori | 1 | 04.01.2012 23:49:55 |
Rabdarea necazurilor | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 18.06.2011 09:20:24 |
Sunt uimit de rabdarea lui Strajeru | veilur | Secte si culte | 51 | 02.03.2008 20:37:18 |
Iubirea/ rabdarea in familie | jenica | Nunta | 10 | 26.11.2007 17:22:20 |
|