![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Se pare ca icoanele il deranjeaza strasnic pe noul prim ministru.....
"Premierul le-a cerut subordonaților săi ca toate icoanele, tablourile, diplomele sau calendarele să fie înlăturate de pe pereții cabinetelor. Dispoziția lui Mihai Răzvan Ungureanu a fost dată la începutul acestei săptămâni iar unii angajați s-au conformat deja. Premierul le-a mai transmis angajaților Palatului Victoria că va verifica personal dacă cerința sa a fost îndeplinită." http://www.cotidianul.ro/fara-icoane-in-guvern-172910/
|
|||
|
|||
![]()
Cum e vorba.. schimbarea domnilor, bucuria prostilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
aveam o parere destul de buna despre acest nou prim-ministru, dar iata ca el face lucruri nedemne de statutul sau..... sa nu uite ca multor oameni din tara asta nu le-a mai ramas decat Dumnezeu..... acum ce sa credem, ca atunci cand a depus juramantul cu mana pe biblie a mintit???? Doamne ajuta!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Urmează și scoaterea lor din școli, probabil.
Asta e: somnul rațiunii (și al credinței mai ales) naște monștri.
|
||||
|
||||
![]()
Daca premierul Ungureanu doreste o atmosfera rece, spartana, mai bine angajeaza un designer care sa reamenajeze birourile, eliminand excesele, nu sa pozeze el in stapanul absolut al Palatului Victoria, ce-si impune propriul gust estetic, depasindu-si atributiile. Ma mir ca n-a cerut si eliminarea aranjamentelor florale din sediul Guvernului si toate cadourile primite de ministri de la omologii lor din alte tari, din care, unele sunt expuse in propriile birouri.
Last edited by ioanna; 15.02.2012 at 15:34:22. |
|
||||
|
||||
![]()
da, si vrea sa scoata "spionul" nu doar din biroul lui ci si din toate incaperile din guvern.
Si pentru a se asigura ca a scapat de el, va merge personal sa verifice lucrul asta. Uite, asa, incet incet se instaureaza o dictatura strasnica, culmea sub masca drepturilor omului. De ce acest razboi impotriva a tot ce inseamna sacru, sfant? De unde acesta ura? uite astia sunt oamenii care ne conduc....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Fiecare dintre noi avem preocupari dintre cele mai diverse , pt. timpul liber , sau nu avem de loc .
Pe mine ma intreseaza in mod expres istoria trecuta si prezenta , ca sa zic asa a poporului , a limbii si a Bisericii Ortodoxe Romane . Asa se face ca prin anul 2005 sau 2006 mi-a cazut in mina o carte despre istoria recenta a Romaniei intitulata: ,,Cornel Dan Niculae: Politica filo-sionista a Romaniei in fata Europei si a lumii- razboiul nevazut ." Cartea fiind imprumutata a fost necesar sa fisez personajele, dar a meritat munca. Aici am avut ocazia sa citesc despre toata protipendada politica noua a tarii si bine inteles despre Mihai Razvan Ungureanu . Gestul sau actual nu face decit sa confirme ce am citit despre el ! Totul evolueaza conform calculelor si nimic nu este intimplator !
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea, va rog, cateva cuvinte din carte aici, sa citim si noi?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti | Lujootm | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 19:11:55 |
presedinte,guvern=masoni | mita100 | Generalitati | 12 | 03.12.2009 20:17:10 |
|