Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.04.2010, 23:04:16
LILIANA LILIANA is offline

Data înregistrării: 15.04.2010
Implicit Ajutor din partea SFANTULUI NECTARIE

Am fost diagnosticata cu rana pe col foarte urata, am fost foarte speriata, imi era frica sa nu am cancer, mi se spusese ca e o rana foarte urata. M-am rugat la SFANTUL NECTARIE, am citit acatistul sfantului in fiecare seara si am mers la moastele sfantului sa ma rog, la manastirea Radu Voda, in Bucuresti, si dupa ce am facut colposcopia sa imi spuna clar despre ce este vorba, am primit vestea buna ca nu e vorba despre cancer si ca trebuie sa fac o mica interventie. I-am multumit sfantului si ma rog in continuarie sa ma ajute sa trec cu bine si de acest pas. Rugati-va la SFANTUL NECTARIE si cititi acatistul cu credinta pentru ca este foarte ajutator. Multa sanatate!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi minuni ale Sfantului Ierarh Nectarie Vindecatorul de Boli andreidiniasi Generalitati 7 08.05.2014 23:18:34
Sfantul Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de cancer elena777 Intrebari utilizatori 4 23.05.2012 08:55:57
Sfantul Gherasim din Kefalonia, vindecatorul bolilor psihice ursulica Intrebari utilizatori 0 15.04.2011 23:04:44
Moastele Sf. Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de boli, vor fi aduse la Iasi teostancu Intrebari utilizatori 1 12.03.2010 15:21:11