![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
1 - Am terminat seminarul si pe atestat scrie Ecleziarh,am dreptul sa citesc si/sau sa cant Vecernia,Utrenia,Pavecernita,Miezonoptica,Ceasuril e din Ceaslov,la care sa adaug cantarile si citirile din Mineie,Octoih,Triod si Penticostar far a spune ce spune Preotul evident,asa pt. sufletul meu,ba chiar mai mult sa-mi fac un post de radio pt. prietenii din facebook,twitter,etc si sa le citesc/cant "live" adica in direct,repet fara ce spune preotul ? ? ? Asa ca o pravila zilnica de rugaciune ??? Asa cum spune cartea din linkul urmator ce ieri am cumpartat-o ??? http://editura.doxologia.ro/en/node/712 Mi-as dori foarte mult,sotia m-a parasit , sunt in divort am un baietel de aproape 5 ani si asta simt ca m-ar ajuta,mai ales cu radioul ! :-)
2 - Are cineva scanat sau doreste sa scaneze noile aparute Liturghier,Aghiasmatar,Molitfelnic,Panihida,etc ? M-as bucura sa le pot avea sub format PDF,EPUB,etc Va multumesc anticipat si Domnul sa va bucure seara si sa va binecuvinteze si pazeasca Somnul ! Doamne Ajuta ! Cu stima - Radu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ești așa departe de o biserică de nu te duci să întrebi un preot?
|
||||
|
||||
![]()
Păi dacă simți că te-ar ajuta, ia binecuvântare și apoi pune-ți în practică dorința. Mult succes îți doresc.
|
|
|||
|
|||
![]()
De asemenea :)
|
|
|||
|
|||
![]()
DragosP
mirela.t VladCat Va multumesc din suflet de sfaturi ! Cat priveste punctul 2 nimeni nu are ? 2 - Are cineva scanat sau doreste sa scaneze noile aparute Liturghier,Aghiasmatar,Molitfelnic,Panihida,etc ? M-as bucura sa le pot avea sub format PDF,EPUB,etc DOAMNE NE AJUTA ! si o seara buna !:-) Last edited by radu1984; 14.01.2014 at 19:30:14. Motiv: Am uitat ceva ! |
|
|||
|
|||
![]()
Radu1984,
1. Cred că v-ați gândit foarte frumos. Dumnezeu să vă ajute! 2. Nu le am, din păcate. Dumnezeu să fie cu dumneavoastră și cu băiețelul dvs!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc si Doamne Ajuta ! :-)
|
|