Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2011, 19:59:55
Raluca1905 Raluca1905 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit Unul dintre cele mai ciudate vise din viata mea

Buna seara ,

Stiu ca poate suna ciuadat sa vorbesc despre vise si ca nu ar trebuie sa credem prea mult in ele dar acesta pentru mine a fost chiar rascolitor .
Eu sunt din Bucuresti , acum cateva saptamani am visat un oras (din Ro) in care eu nu mai fusesem de ceva timp , am visat ca mergeam pe strazi si plangeam , atunci am intrat intr-o biserica si am vorbit cu un preot/calugar care imi spunea ca vrea sa ma asculte sa-i spun ce am pe suflet si ca ii este foarte foame pentru ca el din cuaza slujbei nu a reusit decat sa bea apa in acea zi. mi-a spus ca are 93 de ani chiar de doua ori mi-a repetat (avea parul lung strans undeva pe cap si haine negre ) in momentul in care eu am vrut sa-i spun ce am pe suflet a venit cineva si mi-a zis ca ma astepta oricand la el dar acum trebuie sa vorbeasca cu aceea pesoana.

Eu nu mai fusesem in aceea biserica niciodata , dupa vis m-am dus pana acolo , totul arata identic ca in visul meu, dar preotul nu era.

Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata si nu stiu ce este de facut , voi ce credeti ?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox Persoana Botezul 33 01.10.2014 15:58:28
Vise si intamplari "ciudate". Ce reprezinta ? TudorN Morala Crestina 11 28.11.2013 11:47:51
vise ciudate Tia Intamplari adevarate 26 04.09.2012 22:26:00
Unul dintre nasi nu este ortodox! dr.cri Botezul 58 22.05.2012 22:05:29
Anatemizarea ereticilor si schismaticilor, unul dintre cele mai infricosatoare pacate razvan_m Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 10 22.12.2008 22:07:51