![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Buna Ziua , in urma cu cateva zile bunicii mele in varsta de 83 de ani , i s-a
inlocuit inima cu una artificiala si asa si-a putut continua viata mai departe . Inainte suferea de o grava insuficienta cardiaca care putea oricand s-o doboare aflandu-se in Houston , U.s.a . aflandu-se doar cu cineva acolo am adunat toti bani pentru un transplant de cord , iar din pacate nu s-a gasit nici-un donator asa ca i-a pus o noua inima dar care nu este organica. Acum se simte bine chiar e mai vioaie ca inainte , si daca nu beneficea de inima noua putea oricand sa decedeze. Insa eu nu ma pot impaca cu ideea ca bunica mea pe care o iubesc asa de mult are o inima robotizata si traieste prin niste baterii care alimenteaza acea inima. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dinozaurii -----> ce spune ortodoxia despre ei? | Bast-et | Generalitati | 202 | 12.03.2012 14:45:04 |
Ce spune biserica despre sport si competitie? | alexdu | Generalitati | 12 | 27.01.2012 09:58:21 |
Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? | unamic | Despre Sfanta Scriptura | 20 | 24.10.2010 00:42:21 |
Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul | paraschevaiasi | Generalitati | 1 | 29.10.2007 02:34:59 |
Dece spune Biserica ca am fost creati din nimic? | ARHANGHELUL | Generalitati | 36 | 29.03.2007 23:39:51 |
|