![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Am prins o scurtă parte dintr-un documentar pe National Geographic Wild în care se discuta despre un fenomen ciudat care a avut loc în septembrie 2001 în India: http://en.wikipedia.org/wiki/Red_rain_in_Kerala . Sper să îl văd pe tot data viitoare, că pe Internet nu l-am găsit.
O posibilă explicație a ploii roșii din Kerala, dar și a tunetului prelung care a însoțit-o, ar fi că un meteorit sau asteroid ar fi cauzat respectivele fenomene. Citiți linkul de mai sus pentru detalii. Ce credeți, ar putea exista viață în spațiul cosmic? Se pot considera forme de viață acele "bacterii" sau microorganisme roșii care, deși nu au ADN sau ARN, sînt capabile să proceseze sau să metabolizeze un larg spectru de materii organice și anorganice?
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am scapat de PDL, si am dat de...mafia rosie !!! | guardian knight | Generalitati | 331 | 13.03.2013 15:32:05 |
Ilie, sfantul care aduce ploaia | Iordache Adrian | Intrebari utilizatori | 7 | 21.07.2011 13:17:45 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Ploaia | costel | Generalitati | 15 | 20.04.2010 23:23:35 |
|