Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2010, 23:49:17
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit aparitiile de la Fatima si scrisorile maicii Lucia

Am vazut un documentar despre aparitiile astea. E la catolici, stiu, dar... au fost 70.000. de oameni care au vazut presupusa minune.

S-a aratat Fecioara Maria si a transmis niste mesaje. Doar copiii aia care au vazut minunea primii l-au putut auzi, restul doar au vazut cerul luminandu-se ciudat, au interpretat-o ca aparitie a Fecioarei. Vaticanul recunoaste evenimentul ca fiind intr-adevar o minune.

Unul din copii, o fata, s-a calugarit-celebra maica Lucia- a scris pe rand niste scrosori, despre care a primit mesaj sa le arate la vremea cuvenita.

Au fost aratate toate (desi exista dubii ca ultima a fost complet aratata- asta s-ar putea sa fie o exagerare a celor ce asteptau in ultima scrosoare un semn despre apocalipsa)

printre altele, retin ca in scrosori spunea ca Fecioara Maria a scapat lumea de un razboi nuclear in timpul razboiului rece.

In ultima scrisoare Papa Ioan Paul al doilea a spus ca s-a recunoscut. El avea sa fie acel papa care o sa sfinteasca pamantul rusiei cu toti episcopii lumii, si sa implineasca astfel cererea initiala a Fecioarei Maria, si ca urmare Dumnezeu va acorda lumii un timp de pace.

Din ce-am inteles, daca sfintirea asta era facuta dupa cum spunea cererea Fecioarei de la inceput (cum a facut-o ulterior Papa), nu avea lor al doilea razboi.

Care-i treaba cu toata aparitia asta de la Fatima? Pare cea mai credibila minune catolica, dar, dpdv ortodox... e adevarata? multe lucruri arata ca ar fi. Nu stiu ce sa cred.

mai multe detalii aici http://www.tribuna.ro/stiri/descoper...ria-45123.html
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A 3-a profetie a Maicii Domnului - Fatima patinina34 Biserica Romano-Catolica 38 26.01.2013 20:40:41
Cateva din aparitiile Sfintei Maria in ortodoxie spre_rasarit Generalitati 0 05.02.2012 12:54:21
Scrisorile in lant idealist Generalitati 3 10.06.2010 00:47:14
FATIMA III cozia Despre Biserica Ortodoxa in general 20 30.03.2009 17:32:32
Sfanta Mucenita Lucia Fecioara lucia_anghelina Intamplari adevarate 0 03.02.2008 21:45:01