|
|
|||
|
|||
despre botez in zi de sarbatoare
am inteles ca in perioada postului, adica intre 1 si 14 august 2009 nu se poate boteza. intrebarea mea este daca in ziua de 15 august (Adormirea Maicii Domnului), se poate boteza?
daca in ziua de sambata 15 august nu se poate boteza, atunci a doua zi, Dumunica, se poate face botezul? multumesc, Florin |
|
|||
|
|||
nu ma poate nimeni ajuta cu un raspuns?
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Dupa cate stiu eu, din discutiile cu preotul care imi este foarte apropiat botezul nu este conditionat de nici o sarbatoare. Copilul se boteaza oricand la nevoie. Problema care se pune este petrecerea de dupa botez, care nu trebuie facuta in zile de post. Dupa umilele mele cunostinte in data de 15 august se termina postul Adormirii Maici Domnului si cred ca se poate boteza copilasul. Totusi trebuie intrebat preotul care savarseste Sfanta Slujba. Mult noroc Bebelusului, multa sanatate lui, parintilor si nu in ultimul rand nasilor!
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
botezul se face ORICAND si la ORICE ora. punct.
lista aia probabil era pentru casatorie. deci strajeru mai cauta :D |
|
||||
|
||||
preotul trebuie sa intrebe si el mai departe pe episcop , spre exemplu....nu stiu ce poate face...
intradevar este complicata "treaba", caci al 2lea botez nu se face |
|
||||
|
||||
Citat:
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 |
despre botez | lorelay | Botezul | 12 | 11.04.2012 11:57:27 |
O intrebare despre botez | andrewww | Botezul | 1 | 11.10.2011 15:42:54 |
Despre botez | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 02:40:35 |
|