![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De 18 ori mai multe bacterii se regasesc pe un mobil decat pe clanta de la toaleta, arata un studiu realizat de grupul Which? si citat de The Telegraph.
Potrivit unui cercetător, care a analizat nivelul bacteriilor de pe mai multe telefoane mobile, aceste aparate ar putea constitui o adevarata amenintare pentru sanatate. Rezultatele cercetarii au aratat ca nivelul microbilor este unul destul de ridicat si ar putea provoca probleme de sanatate. Chiar si in cazul unor utilizatori scrupulosi, curatarea aparatelor este destul de dificila, asa ca cercetatorii recomanda dezinfectarea lor. De asemenea, imprumutarea telefonului in cercul social – pentru a vedea poze, a asculta melodii sau a-si nota numere de telefon – contribuie la infectarea aparatului. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am auzit ca sunt mai multi microbi si bacterii in pungile de salata, alea deja facute, cantarite tot, decat o un sac cu chiloti folositi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Afirmatia ta se potriveste multor useri. Cred ca asta era si ideea din spatele ironiei mesajului citat de tine.
|
|
|||
|
|||
![]()
pana la urma nu trebuie sa ne ingrijim de acest aspect ci sa ne ocupam de sufletul nostru care este murdar nu de bacteriile care se afla in WC-uri sau telefoane mobile
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-as da dovezi, dar nu stiu daca intelegi italiana. Pt. padrevincentiu. Nu stiu ce legatura are cu topicul, oricum eu sut atenta la ce manac si unde umblu, nu stiu voi crestini........ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-i rau, zic eu. In timp ce prima reprezinta o necesitate, razpunzand satisfacerii unor nevoi fiziologice firesti, folosirea telefonului nu se intemeiaza decat pe situatii circumstantiale. Orcum, atunci cand dorim sa comunicam ceva cuiva, vom fi nevoiti sa folosim metode adiacente. Nu vom putea trimite insa mail-uri deoarece nu exista, banuiesc, o diferenta majora in ceea ce priveste microbii, intre tastatura de la telefon si cea de la computer. Asadar, sa redescoperim scrisoarea! Chiar daca nu este atat de eficienta, este, cel putin, un mijloc de comunicare mai sanatos. :-) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai mult decat viata...... | NiCcoleta | Generalitati | 4 | 18.05.2010 19:40:23 |
Mai bun noul decat vechiul??? | Nevrednicul | Secte si culte | 63 | 30.11.2009 13:06:02 |
Exista atomi, celule, microbi? | Traditie | Teologie si Stiinta | 301 | 11.05.2009 19:10:46 |
PDA si Windows Mobile | podariuv | Generalitati | 7 | 02.03.2009 17:16:44 |
mobile internet | pavel92 | Generalitati | 1 | 25.11.2007 23:44:54 |
|